ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Κ. Κατσίκης: Δεν ήταν ο «Ρουβίκωνας» που επιχείρησε

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκης, μίλησε για «προκήρυξη, κακέκτυπη αναπαραγωγή προκηρύξεων προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως άλλωστε θυμίζει το μακροσκελές κείμενο, που αποτελεί κείμενο ανάληψης ευθύνης από μέρους τους, για την ταυτότητα των οποίων προσωπικά προβληματίζομαι και την αμφισβητώ» ανέφερε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Αν ήταν κάθε φορά που κάποιος μπαίνει… κάθε φορά που μπαίνουν οι Ρουβίκωνες σε γραφεία συμβολαιογράφων κ.α., γίνεται απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος, ή μόνο στον κ. Κατσίκη συμβαίνει;».

Αυτήν ήταν μια προσπάθεια του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Φωτήλα  να καλύψει πολιτικά την μαφιόζικη επίθεση στο γραφείο του κ. Κατσίκη, από ανθρώπους με καλυμμένα πρόσωπα.

Η Ν.Δ. από το άγχος της να ρίξει την κυβέρνηση νομιμοποιεί πλέον δημόσια έκνομες ενέργειες;

Oύτε για τα προσχήματα δεν "καταδικάζει" η Ν.Δ. και ας λέει..

Όμως η ΝΔ που στοχεύει στην αρπαγή την Κυβέρνησης από τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό της, δεν είνα;ι η μόνη εάν δούμε την ακατανόητη αφασία που δείχνουν ΚΚΕ και ΛΑΕ, απέναντι στονκίνδυνο επανόδου φασιστών, στο τιμόνι μτης χώρας.

Όπως φαίνεται από δηλώσεις και άλλων στελεχών της στα κανάλια - παράδειγμα ότι νωρίτερα ο περιφερειάρχης κ. Τζττζικώστας- ενώ έλεγε αρχικά ότι "καταδικάζει" κλπ, αμέσως μετά δικαιολογεί ασυτός μκαι οι ομοίοι του και ουσιαστικά δίνουν πολιτικό άλλοθι σε τέτοιες ενέργειες.

«Κάντε υπομονή να δούμε αν πρόκειται για τον «"Ρουβίκωνα"»

Πάντως ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, αμφισβήτησε ότι η απόπειρα επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του προέρχεται από τον «Ρουβίκωνα».

«Επιτρέψτε μου να σας ζητήσω συγνώμη διότι σήμερα δεν κατάφερα να ασκήσω στο ακέραιο τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, διότι είχα να αντιμετωπίσω μία επίθεση κακοποιών στοιχείων, ευτυχώς αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής στο πολιτικό μου γραφείο, όπως αποτυχημένη ήταν αυτή η προκήρυξη που δικαιολογούσε αυτή την άνανδρη και, κατά τη γνώμη μου, τρομοκρατική ενέργεια. 

Με προκήρυξη, κακέκτυπη αναπαραγωγή προκηρύξεων προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως άλλωστε θυμίζει το μακροσκελές κείμενο, που αποτελεί κείμενο ανάληψης ευθύνης από μέρους τους, για την ταυτότητα των οποίων προσωπικά προβληματίζομαι και την αμφισβητώ» ανέφερε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κατσίκης.

«Όταν, λοιπόν, θα έχω τα στοιχεία που θα μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημά σας, από ποιον η επίθεση, τα στοιχεία θα είναι στη διάθεσή σας. Κάντε υπομονή να δούμε αν πρόκειται για τον «Ρουβίκωνα» και αν πραγματικά αυτή η οργάνωση είχε τόσο καλά μάθει το μάθημά της από τα φροντιστήρια που είχαν παρακολουθήσει. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν επιτυχημένη ούτε η ανάληψη ευθύνης, ούτε και οι ενέργειές τους, τις οποίες ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα» πρόσθεσε ο βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: