ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι απολύτως σταθερή


Συνέντευξη Δημ. Τζανακόπουλου «Στο Κόκκινο» και στον δημοσιογράφο Γ. Τραπεζιώτη - «Συνεχίζουμε με απόλυτη ασφάλεια στον δρόμο της οριστικής και αμετάκλητης εξόδου από το μνημόνιο» 

«Η κυβερνητική πλειοψηφία, όχι μόνο δεν απειλείται, αλλά είναι απολύτως σταθερή» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γ. Λαζαρίδη.

«Συνεχίζουμε με απόλυτη ασφάλεια στον δρόμο της οριστικής και αμετάκλητης εξόδου από το μνημόνιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε «δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μας ανησυχεί».

Σχολιάζοντας την κίνηση του Γ. Λαζαρίδη, ο οποίος στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής αναφέρθηκε σε απόσπασμα των όσων δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος στην πρόσφατη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Μου κάνει πραγματικά εντύπωση η ώρα κατά την οποία έρχεται αυτή η ανεξαρτητοποίηση, όταν η χώρα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα με την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία, λίγες μέρες μετά από μια κρισιμότατη και ιστορική απόφαση του Eurogroup. Επομένως νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις από την πλευρά του κ. Λαζαρίδη από όσες δίνει με την επιστολή της ανεξαρτητοποίησης του».

«Νομίζω ότι αυτό δεν επαρκεί ως δικαιολογία, ως πολιτικό επιχείρημα. Η πρόταση του Καμμένου για την αυξημένη πλειοψηφία ήρθε μετά από την ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών. Και ο πρωθυπουργός και ο Πανος Καμμένος όποτε έχει προκύψει πρόβλημα συζητούν με καλή θέληση και ανοιχτό μυαλό όλες τις προτάσεις. Αυτό θα γίνει και τώρα».

Ανεύθυνος και επικίνδυνος ο πολιτικός σχεδιασμός της Ν.Δ.

Αναφορικά με την τακτική της ΝΔ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υπογράμμισε πως «υπάρχει ένας πολιτικός σχεδιασμός από τη ΝΔ ανεύθυνος και επικίνδυνος για την εθνική πορεία της χώρας για έξοδο από το μνημόνιο. Προσπαθεί να προκαλέσει πολιτικά γεγονότα από το ’15 ως τώρα, δεν το έχει καταφέρει. Η παρένθεση έχει ξεχειλώσει και δεν αναμένεται  να κλείσει».

Ο Δ. Τζανακόπουλος μίλησε επίσης για «πολιτική μικροπρέπειας και μικρότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη», αλλά και «αδυναμία να αντιπαρατεθεί με όρους αξιωματικής αντιπολίτευσης», επισημαίνοντας πως «την ίδια στιγμή που στο εξωτερικό δεσμεύεται για μη ακύρωση της συμφωνίας αν αυτή κυρωθεί από το κοινοβούλιο, την άλλη στιγμή έρχεται στην λλάδα και το μόνο που κάνει είναι εμπόριο πατριωτισμού χωρίς έρμα και χωρίς πολιτικό επιχείρημα». «Ακριβώς αυτή η στάση του είναι εκείνη που νομιμοποιεί παρεμβάσεις και σαν τη χθεσινή, οι οποίες όμως φαίνεται ότι έχουν ξεπεράσει τα όρια καθώς ακούγονται πλέον συνθήματα που βρίσκονται στο όριο του ποινικού νόμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο Γ. Λαζαρίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: