ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Σκάνδαλο στο Μεσολογγίου: Συνεχίζονται οι αναταράξεις


Είναι η τρίτη επιχείρηση της Υπηρεσίας που έχει διεξαχθεί με επιτυχία από τον Μάρτιο αυτού του χρόνου, αναδεικνύοντας τον υπουργό Δημ. Τάξης σε αναμφισβήτητα επιτυχημένο και την ΕΛΑΣ σε επιχειρησιακά σύγχρονη.


Παραιτήθηκαν τα δύο στελέχη του Δήμου που προσήχθησαν στην υπηρεσία της ΕΛΑΣ στην Αθήνα  για τις παράνομες ελληνοποιήσεις των μεταναστών


«Η παραπάνω είδηση κατακλύζει τα περισσότερα ενημερωτικά δίκτυα κι έρχεται να συμπληρώσει την λίγο παλιότερη αντίστοιχη είδηση που αφορούσε την καταδίκη σε 25 χρόνια κάθειρξης του πρώην «γαλάζιου» δημάρχου Μεσολογγίου για την υπόθεση μεταφοράς μεταναστών από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου στο εξωτερικό, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη διάσταση που υπάρχει μεταξύ λόγων και έργων, την ανηθικότητα που μπορεί να καλύπτεται από πομπώδεις και μεγαλόστομες εκφράσεις περί "έθνους", "πατρίδας", "απειλής από τον ξένο", και αποδεικνύοντας πανηγυρικά ότι "ο εθνικισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα"».

Το εθνικιστικό κρεσέντο των τελευταίων ημερών της αντιπολίτευσης, με την αρωγή ακροδεξιών δημοσιευμάτων καταχρεωμένων εκδοτών που στοχοποιούν, βρίζουν αισχρά και υποκινούν σε πράξεις βίας κατά της «εθνοπροδοτικής» κυβέρνησης «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», βρίσκει την καλύτερη απάντησή του στις αποκαλύψεις αυτές».

Με τις παραπάνω φράσεις ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου, με αφορμή την σύλληψη στελεχών της ΝΔ στο Μεσολόγγι,  χαρακτηρίζει  το κρεσέντο εθνικισμού που εξελίσσεται τελευταία από πρωτοστατούντες χρυσαβγίτες με την συνδρομή της πολιτικής που υιοθετεί η ΝΔ.
Με την αποκάλυψη του σκανδάλου των ελληνοποιήσεων, μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί από προχθές στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει έως τώρα, δύο στελέχη της δημοτικής Αρχής, προερχόμενα από τον χώρο της ΝΔ, έχουν προσαχθεί στα κεντρικά της Αστυνομίας στην Αθήνα ως ύποπτοι συμμετοχής σε μεγάλο πανελλαδικό κύκλωμα.
  
Και δεν είναι τυχαία τα άτομα αυτά. 

Πρόκειται για τον προϊστάμενο της υπηρεσίας αλλοδαπών Μεσολογγίου ο οποίος είναι και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και τον πρόεδρο δημοτικού οργανισμού ο οποίος είναι δικηγόρος στο επάγγελμα. Η τρίτη του κυκλώματος είναι η σύζυγος του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου η οποία επίσης εργάζεται στην υπηρεσία αλλοδαπών. Οι παραπάνω συμμετέχουν σε κύκλωμα, που αποτελείται από 22 άτομα, εντοπισμένα έως τώρα.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματα έχουν προκαλέσει σάλο στο Μεσολόγγι με τον Δήμαρχο Νίκο Καραπάνο προχθες να σπεύδει να υποστηρίξει ότι οι πράξεις στις οποίες φέρεται να προέβησαν οι παραπάνω στενοί του συνεργάτες δεν έχουν σχέση με την ιδιότητά τους ως αιρετοί ή με υπηρεσίες του Δήμου. Χθες όμως υπό το βάρος των αποκαλύψεων σε έκτακτη συνεδρίαση δημοτικών και τοπικών συμβούλων της συμπολίτευσης που πραγματοποιήθηκε έκανε γνωστό ότι:
 


«Κατόπιν επικοινωνίας μου με τους πληρεξούσιους δικηγόρους γνωστοποιείται ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε ποινική υπόθεση, παραιτούνται από τις θέσεις ευθύνης τους και ταυτόχρονα παραδίδουν τις έδρες τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Μπροστά Πάνος Παπαδόπουλος μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» τονίζει ότι όσα αποκαλύπτονται για την συγκεκριμένη υπόθεση απαξιώνουν τη λειτουργία των αιρετών και της τοπικής αυτοδιοίκησης:
 


«Εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι το συγκεκριμένο γεγονός αφενός μεν απαξιώνει τη λειτουργεία των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης και αφετέρου αποδεικνύει ότι άνθρωποι που επικαλούνται τη νομιμότητα και καταδιώκουν τους μετανάστες  δημιουργώντας προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες τελικά τους χρησιμοποιούσαν αυτούς τους ανθρώπους για ίδιο αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά η δημοτική αρχή έχει ταυτιστεί με την ιστορία αυτή καθώς δύο σημαίνοντα στελέχη της φέρονται να εμπλέκονται. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στην πόλη δεν υπάρχουν δυνάμεις υγειές μέσα στην κοινωνία που μπορούν να κλείσουν αυτή την πόρτα απαξίωσης του δήμου και της ευρύτερης περιοχής», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος.

Παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας ο οποίος κάνει λόγο για «πατριώτες…
a la kartte!».


ΣΥΡΙΖΑ: «Ο εθνικισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα»
 

«Δύο πολιτικά πρόσωπα, στελέχη της ΝΔ, έχουν συλληφθεί από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλωμάτων παράνομων ελληνοποιήσεων.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για «άριστους»,  προβεβλημένα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένας εκ των οποίων είναι πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, εκλεγμένος με τη ΝΔ, και ο άλλος στέλεχος της ΝΔ, πρώην αντιδήμαρχος, νυν πρόεδρος σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης». (Πηγή: Documentonews.gr).

Η παραπάνω είδηση κατακλύζει τα περισσότερα ενημερωτικά δίκτυα κι έρχεται να συμπληρώσει την λίγο παλιότερη αντίστοιχη είδηση που αφορούσε την καταδίκη σε 25 χρόνια κάθειρξης του πρώην «γαλάζιου» δημάρχου Μεσολογγίου για την υπόθεση μεταφοράς μεταναστών από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου στο εξωτερικό, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη διάσταση που υπάρχει μεταξύ λόγων και έργων, την ανηθικότητα που μπορεί να καλύπτεται από πομπώδεις και μεγαλόστομες εκφράσεις περί "έθνους", "πατρίδας", "απειλής από τον ξένο", και αποδεικνύοντας πανηγυρικά ότι "ο εθνικισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα"».

Το εθνικιστικό κρεσέντο των τελευταίων ημερών της αντιπολίτευσης, με την αρωγή ακροδεξιών δημοσιευμάτων καταχρεωμένων εκδοτών που που στοχοποιούν, βρίζουν αισχρά και υποκινούν σε πράξεις βίας κατά της «εθνοπροδοτικής» κυβέρνησης «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», βρίσκει την καλύτερη απάντησή του στις αποκαλύψεις αυτές. Κι αν ο κ. Μητσοτάκης ελπίζει ότι, αφήνοντας στο απυρόβλητο τα ακροδεξιά στελέχη του και διαγράφοντας στελέχη που τολμούν να αρθρώσουν έναν ψύχραιμο πολιτικό λόγο θα αλιεύσει ψήφους που ανήκουν δικαιωματικά στη Χρυσή Αυγή, πλανάται πλάνην οικτρά. Στο χώρο του παλαιοκομματισμού και της διαπλοκής υπάρχει, βέβαια, αλληλοϋποστήριξη. Καθώς όμως το σύστημά τους καταρρέει, το "ντόμινο" είναι αναπόφευκτο».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: