ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Διέγραψαν από τη ΝΔ ως... Δούρειο Ίππο, τον Κ. Μίχαλο

Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μίχαλος
Ο Kωνστ. Μίχαλος είχε ταχθεί κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, όπως ζητά επίμονα ο Κυρ. Μητσοτάκης, και προσέφερε στήριξη προ ημερών στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, την οποία έχει ξεκαθαρίσει πως θα καταψηφίσει η ΝΔ.



Έθεσαν εκτός κόμματος τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, διότι επικρότησε την συμφωνία των Πρεσπών - Ευ. Αντώναρος: «Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! Αυτή η συμμορία των Μητσοτάκηδων» - «Δούρειος Ιππος είναι ο κατ' εξακολούθηση προδότης Σαμαράς με τις ρεβανσιστικές ψευδαισθησεις του»

Εκτός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, έπειτα από συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ το απόγευμα της Τετάρτης, σήμερα σύμφωνα με το newpost.gr/ του Πατρινού δημοσιογράφου Χατζή

Ο κ. Μίχαλος αρνήθηκε να παραστεί στη συνεδρίαση του πειθαρχικού, την ώρα που γαλάζια στελέχη σημείωναν ότι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ έχει ουσιαστικά σταθεί απέναντι σε όλες τις βασικές επιλογές της ΝΔ το τελευταίο διάστημα και υπηρετεί μια εμφανώς προσωπική ατζέντα.

​Ο κ. Μίχαλος είχε ταχθεί κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, όπως ζητά επίμονα ο Κυρ. Μητσοτάκης, και προσέφερε στήριξη προ ημερών στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, την οποία έχει ξεκαθαρίσει πως θα καταψηφίσει η ΝΔ.


Είχε επίσης συμμετάσχει στην επιτροπή προσωπικοτήτων για τη συνταγματική αναθεώρηση, την οποία είχε συστήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ είχε συναντηθεί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Σχολιάζοντας τη διαγραφή του κ. Μίχαλου, το γραφείο της ΝΔ ανακοίνωσε: «Με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος [...] Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν "Δούρειοι Ίπποι"».

Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, επίσης σημείωσε: 

«Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουμε πολλά σε συνάντηση με όλα τα στελέχη των Επιμελητηρίων μελών της Παράταξης» προαναγγέλοντας πογκρόμ κατά των διαφωνούντων επιχειρηματιών με την όρθωση φραχτών στις εμπορικές σχέσεις την πΓΔΜ.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ την περασμένη εβδομάδα: «Θα πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές ότι ο όρος “ Μακεδονία” ως ονομασία προέλευσης και γεωγραφικής ένδειξης ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα, ενώ οι γείτονές μας να μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο τους όνομα, δηλαδή Βόρεια Μακεδονία».

«Σε κάθε περίπτωση, η επιχειρηματική κοινότητα στην πλειονότητά της έχει ως πάγια θέση την επίλυση προβλημάτων που εμποδίζουν την επιχειρηματικότητα [...] Στο πλαίσιο αυτό, μια καλή λύση για το Σκοπιανό είναι επιθυμητή και τον χρόνο που μας απομένει, μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας, πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και επιμέλεια, ώστε τελικά να αποβεί και στην πράξη επωφελής».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Παραπολιτικά.gr» αιτία είναι συνάντηση με τον υπουργό ΨΗΤΠΕ, Ν. Παππά.

Οικτίρει ο Ευ. Αντώναρος  τη συμμορία των Μητσοτάκηδων, Σαμαράδων, Αδώνιδων και  Αυγενάκηδων

"Καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Κων. Καραμανλή και του Κώστα Καραμανλή, αυτή η συμμορία των Μητσοτάκηδων, Σαμαράδων, Αδώνιδων και Αυγενάκηδων" σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος στο facebook.

Ντροπη! Ντροπη! Ντροπη! Αυτη η συμμορία των Μητσοτάκηδων, των Σαμαράδων, των Αδώνιδων και των Αυγενάκηδων δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κώστα Καραμανλή. Ειναι σφετεριστές μιας εξουσίας που δεν τους ανήκει. 

Ειναι όργανα εξωπολιτικών συμφερόντων. Είναι οργανωτές πολιτικής ανωμαλίας στην οποία έχουν μακρά προσωπική εμπειρία. Ειναι προδότες αρχών, αξιών και διαδικασιών. Οποιος σιωπά εντός της ΝΔ είναι συνενοχος. Οποιος έχει τσίπα μιλάει ανοικτά. Τώρα είναι ή ώρα που όλοι κρινονται. Ολοι κρινόμαστε.

Και στην προσωπική του σελίδα στο fb, ο Ευάγ. Αντώναρος γράφει: 


Επειδη στην νομικά ανυπόστατη απόφαση διαγραφης του Κωνσταντίνου Μίχαλου απο τη Νεα Δημοκρατία γίνεται λόγος για Δούρειους Ιππους...

Δουρειος Ιππος ειναι ο Μητσοτακης και η δρακα της παιδικής του χαράς.


Δούρειος Ιππος είναι ο Αδωνις και οι ακροδεξιοί ομοϊδεάτες του.
Δούρειος Ιππος είναι ο κατ' εξακολούθηση προδότης Σαμαράς με τις ρεβανσιστικές ψευδαισθησεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: