ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Τέτοιους «πατριώτες» να τους πάρετε σπίτι σας κ. Τζαβάρα


«Γελοιότητες» χαρακτήρισε ο κ. Τζαβάρας  ότι πρόκειται για «ακροδεξιούς, εθνικιστές και ναζιστές» που αντιδρούν στη συμφωνία για το Μακεδονικό μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM” και η Ν.Δ. ανεβάζει τους τόνους παίζοντας στη σκληρή μαύρη ατζέντα της ακροδεξιάς... το τελευταίο της χαρτί.

«Στα όπλα, στα όπλα θα πάρουμε τα Σκόπια» φώναζαν προχθες οι «διαδηλωτές» σύμφωνα με το ΣΚΑΙ έξω  από την εκδήλωση που μιλούσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Παιανία.

Είναι αυτό ακροδεξιό σύνθημα; Όχι είναι υπέρ της φιλίας και της συνεργασίας των λαών σύμφωνα με τη Ν.Δ.

Μόλις προχθες ο  αν. υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Τόσκας  αποκάλυψε τη σύλληψη ακροδεξιάς ομάδας στη Βουλή που μετέβαινε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη συμφωνία των Πρεσπών.  Αυτοί οι «απλοί διαδηλωτές» ήταν εφοδιασμένοι με μαχαίρια, βενζίνη, μπουκάλια για μολότοφ, κουκούλες και κράνη. 

Είναι αυτοί ακροδεξιοί όχι; Είναι φιλειρηνικοί πολίτες που αντιδρούν και η κυβέρνηση έχει εμμονή «να βλέπει παντού ακροδεξιούς» όπως είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Βεβήλωσαν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος μετά από ένα αναιμικό συλλαλητήριο 1.000 το πολύ ατόμων στη Θεσσαλονίκη  που οργάνωσαν οι επιτροπές των «μακεδονομάχων» με κυρίαρχο σύνθημα «Τσίπρα προδότη κομιτατζή», υπό τους ήχους γνωστών «πατριωτικών τραγουδιών» όπως το «Μακεδονία ξακουστή».

Είναι αυτοί ακροδεξιοί, ναζιστές και φασίστες; Όχι απλά εξέφρασαν τα φιλικά τους αισθήματα για τους Εβραίους στο μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Μια ομάδα φασιστοειδών επιτέθηκαν στο Μνημείο και μια άλλη με μπλούζες με διακριτικά του ΠΑΟΚ πήγαν στην Ροτόντα και επιτέθηκαν με λοστούς σε θαμώνες καφετέριας. Μα είναι αυτοί ακροδεξιοί;

«Γελοιότητες» απαντά η Ν.Δ.
Τι πιο αγνό και φιλειρηνικό για μια διαμαρτυρία από τα λάβαρα, τους ψαλμούς, τα ακροδεξιά συνθήματα, τους λοστούς, τα μαχαίρια και τους χουλιγκανοτραμπούκους;

-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: