ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Μετά από τις καταγγελίες του Υπ. Εξωτερικών Ν. Κοτζιά

«Υπάρχει εκτροπή στη ρητορική μίσους» κατήγγειλε ο υπουργός Εξωτερικών. «Ο κ. Τζιτζικώστας συμπεριφέρεται σαν να θέλει δημιουργήσει Λέγκα του Βορρά. Τι δουλειά έχουν οι μητροπολίτες σε συσκέψεις του περιφερειάρχη; Ορισμένοι ιεράρχες δεν έχουν καμία δουλειά να ανακατεύονται στην πολιτική διαμάχη του τόπου» τόνισε σε συνέντευξή του ο Υπ.Εξ. Ν. Κοτζιάς.

Επιτέλους
Εισαγγελέας...!

«ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 800 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΣΦΑΙΡΕΣ.- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. - ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ.- Η ΡΗΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ



Γιώργος Μοσχος «Αυτός ο ανιστόρητος χυδαιολόγος ακροδεξιός παππάς της Ρόδου, είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας. Με χαρακτηρισμούς, «αρχιπούστης», «ελεεινοί και πρόστυχοι όσοι ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ», «πρόστυχοι όλοι μέσα στη Βουλή» κλπ. Και όμως δεν ενεργοποιείται ένας Εισαγγελέας να τον γραπώσει. Μιλά έτσι και παροτρύνει το πλήθος πιστών, «ολόκληρο νησί και κάθεστε έτσι», λέει στους πιστούς. Και συνεχίζει, ξεπερνώντας ακόμη και τον Αμβρόσιο: «Όταν δείτε πολιτικό να του...» (σ.σ.: αυτά δεν γράφονται). Είναι προφανές, τον ενοχλεί το ενδεχόμενο διαχωρισμού Εκκλησίας-Κράτους, όπως σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό κι αν δεν είναι παραλήρημα... Έκανε την Εκκλησία πλατεία κομματικής συγκέντρωσης. Προτιμεί την ασφάλεια του άμβωνα, αντί του πεδίου της αντιπαράθεσης πολιτικών, αφού πρέπει να αποσχηματιστεί και να απολέσει τον μισθό που παίρνει από το κακό κράτος της... άθεης Αριστεράς! Παπαχρήστος Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, είναι το όνομα του ελληναρά μακεδονομάχου της κατανάλωσης του κρατικού μπεζαχτά, για όποιον Εισαγγελέα ενδιαφερθεί». (Ο χρήστης Γιώργος Μοσχος).




Αυτά έγραφα στις 27 Ιουνίου, μετά την παρακολούθηση του ανίερου βίντεο, όπου απεικονίζει τον αφχιονισμένο παππά της Ρόδου να συμπεριφέρεται μέσα στην εκκλησία, όπως σε καταγώγια, επιτιθέμενος με αισχρόλογα κατά υπουργών της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, και καλώντας τους πιστούς σε βιαιοπραγίες. Και ω του θαύματος επιτέλους βρέθηκε εισαγγελέας να ακούσει την προτροπή του Υπ. Εξ. Ν. Κοτζιά και να παρέμβει.

Η εισαγγελία παρενέβη ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις εκτός από αυτή της απειλής. Υπενθυμίζεται ότι ο Ν.Κοτζιάς αποκάλυψε ότι εξακολουθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του 

Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν τα όσα κατήγγειλε περί απειλών κατά της ζωής του ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο 24/7.

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου παρενέβη -χωρίς προηγούμενη έγκληση- και διαβίβασε τα σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις εκτός από αυτή της απειλής για την οποία απαιτείται έγκληση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 24/7 αποκάλυψε ότι εξακολουθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έχω πάρει 800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα, σφαίρες. Πού είναι ο εισαγγελέας; Μιλάμε για βαριά κακουργήματα στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά. Βρήκα τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που με απειλούν τηλεφωνικά. Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Όλο αυτό θυμίζει την περίοδο '63-'65. Έχουμε εκτροπή σε ρητορική μίσους. Έχετε δει κανέναν εισαγγελέα να ενοχλείται;».

«Υπάρχει εκτροπή στη ρητορική μίσους» κατήγγειλε ο υπουργός Εξωτερικών στην ίδια συνέντευξη.
«Ο κ. Τζιτζικώστας συμπεριφέρεται σαν να θέλει δημιουργήσει Λέγκα του Βορρά. Τι δουλειά έχουν οι μητροπολίτες σε συσκέψεις του περιφερειάρχη; Ορισμένοι ιεράρχες δεν έχουν καμία δουλειά να ανακατεύονται στην πολιτική διαμάχη του τόπου. Ένας παπάς στη Ρόδο μας έβριζε χυδαία και η Δικαιοσύνη δεν παρενέβη. Η ρητορεία του μίσους γίνεται ανεκτή και διευκολύνεται από τη στάση της ΝΔ και ειδικά από στελέχη της στη βόρεια Ελλάδα όπως ο κ. Τζιτζικώστας. Δεν υπάρχει πια μέτρο». Κατά τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, «πολλοί που διαδηλώνουν το κάνουν επειδή το πιστεύουν και με καλή πρόθεση».

Και συνέχισε: «Όμως στα συλλαλητήρια ακούστηκε το σύνθημα Φέρτε μας τα όπλα να μπούμε στα Σκόπια. Η ΝΔ που συμμετέχει σ αυτές τις διαδηλώσεις συμφωνεί ή τα καταδικάζει; Έχουν σχέση αυτά τα συνθήματα με την αρχή της ειρηνικής συμβίωσης; Ανοίγει η διεθνής κερκόπορτα για ό,τι λέει ο κ. Ερντογάν για αλλαγή συνόρων. Ρωτώ τη ΝΔ: Θα διαχωρίσει τη θέση της από αυτά τα συνθήματα; Τα συνθήματα αυτά παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και την Ενδιάμεση Συμφωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: