ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ο Α. Ριζούλης μιλά για τον ψεύτικο πατριωτισμό της ΝΔ




«Όλα αυτά τα 40-50 χρόνια τι κατάφερε η Ελλάδα με τον ψεύτικο πατριωτισμό και την εθνικοφροσύνη εκτός από υποχωρήσεις για τον Ελληνισμό;».

Ερώτημα το παραπάνω που έθεσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Ριζούλης στην συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή για το Μακεδονικό, αλλά και για την πρόταση δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση, που διατύπωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης, για να κρατήσει τις φυγόκεντρες δυνάμεις εντός του κόμματός του.
Ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι από το 1945 και μετά η συντηρητική παράταξη στα πλαίσια του «πατριωτικού καθήκοντος» κυνήγησε στην Ελλάδα τα παιδιά και τα εγγόνια των ηττημένων του εμφυλίου πολέμου.
Δολοφόνησε με το παρακράτος, ενώ ο Ελληνισμός απώλεσε την Ίμβρο, την Τένεδο, τον Ελληνισμό της Κωσταντινούπολης και την Κύπρο.
Το 1992 η συντηρητική παράταξη κατάφερε με τη διολίσθηση της μη διαπραγμάτευσης να αναγνωριστεί η γείτονα χώρα ως Μακεδονία.
Έρχεται τώρα αυτή η κυβέρνηση, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, και αποκαθιστά με αυτή τη συμφωνία το θέμα της γλώσσας των γειτόνων η οποία ονομάζεται  «σλάβικη» αλλά και το θέμα της ιστορίας της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας η οποία διαχωρίζεται από τους γείτονες.
Ο Ανδρέας Ριζούλης έκλεισε την τοποθέτηση του αναρωτώμενος: 
Όλα αυτά τα 40-50 χρόνια τι κατάφερε η Ελλάδα με τον ψεύτικο πατριωτισμό και την εθνικοφροσύνη εκτός από υποχωρήσεις για τον Ελληνισμό ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: