ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ο Κ. Σπαρτινός για πρόταση δυσπιστίας της 14-6-2018




«Αυτήν την πορεία δεν θα την ανακόψει κανείς από τους επαγγελματίες του πατριωτισμού και των offshore» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ με αφορμή τη συμφωνία με την πΓΔΜ.
Επισήμανε ότι η ΝΔ είχε ξεκινήσει τη συζήτηση για τη συμφωνία ήδη από τη συνεδρίαση για το πολυνομοσχέδιο, ευρισκόμενη σε αδυναμία να απαντήσει στην πρόκληση της Κυβέρνησης να συζητήσει με σοβαρότητα την επόμενη μέρα, μετά την επικείμενη έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.
Ο Κ. Σπαρτινός κατηγόρησε ευθέως τη ΝΔ για “στροφή στις ρίζες της πιο πρωτόγονης, της πιο σκοτεινής παράδοσης της συντηρητικής παράταξης” και ότι πλέον κινείται στην εύκολη ακροδεξιά, υπερπατριωτική και από ορισμένους πατριδοκάπηλη επιχειρηματολογία. Εκτίμησε δε ότι η στροφή αυτή προέρχεται από την επικράτηση μιας ακροδεξιάς ομάδας στην ηγεσία της  ΝΔ - με τη συμφωνία του προέδρου της - που καλοβλέπει το ακροατήριο της ΧΑ, αφού πλέον διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να αντλήσει ψήφους από το υπόλοιπο εκλογικό σώμα, μπαίνοντας σε ένα ιδιότυπο ανταγωνισμό μαζί της.
Σχετικά με τις συνεχείς αλλαγές στην στάση της ΝΔ απέναντι στο Μακεδονικό ζήτημα, συνδυασμένους με τους προσωπικούς εγωισμούς του κ. Σαμαρά, ο βουλευτής αναρωτήθηκε τι συμπεράσματα μπορεί κανείς να βγάλει για το κόμμα αυτό, την πολιτική του φυσιογνωμία, την ηγεσία του και τον αρχηγό του.
Αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να περιμένει η χώρα άλλα 26 χρόνια για να αποτολμήσει να λύσει ένα πολύχρονο αγκάθι στις σχέσεις της με τους βόρειους γείτονες, μέχρι η ΝΔ να καταλήξει στις απόψεις της για το θέμα.
Η κοινωνία είχε πέσει στα δύσκολα και εμείς αποδεχτήκαμε την εντολή του λαού για να βγάλουμε τη χώρα από τα δύσκολα, να τη βγάλουμε από τα μνημόνια, να τη βγάλουμε από την περίοδο της διαπλοκής, του πελατειακού κράτους, του σκανδάλων της SIEMENS, της NOVARTIS, από την ανάπτυξη των offshore και να λύσουμε το παλιό αγκάθι των σχέσεων με τη FYROM μέσα στο πλαίσιο μιας πολυεπίπεδης εξωτερικής πολιτικής. Δεν τρομάξαμε ούτε τρομάζουμε, συνεχίζουμε. Αυτή η πορεία δεν θα ανακοπεί από τους επαγγελματίες του πατριωτισμού και των offshore”, δήλωσε, κλείνοντας την τοποθέτησή του ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: