ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Ποιος είναι ο καλύτερος …βαστάζος του Τσίπρα ; σκέτος …κουλης…
·        Με την πρόταση μομφής τον χαλυβδώνει…
·        Μάλλον  έχουν δίκιο  όσοι λένε ότι πρόκειται περί εποχιακού λαχανικού
·        Βλίτο…

·        Η Handelsblatt παρατηρεί ότι μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες φάνηκε ότι επιτεύχθηκε λύση στο ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ. «Όμως τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τραβάει χειρόφρενο. Ο ηγέτης της συντηρητικής αντιπολίτευσης κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του Τσίπρα στη βουλή», επιχειρώντας να «στριμώξει» πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα.
·        Θύμωσε ο αγάς  και έκοψε τα αυτά του…
·        Για  τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, ο κ. Μπαγί τόνισε ότι οι χώρες της Ευρωζώνης έχουν δεσμευθεί πως θα το κάνουν και ότι «όλοι έχουν όφελος» από αυτό. Όπως επισήμανε, τα μέτρα που βρίσκονται υπό συζήτηση είναι η επέκταση της ωρίμανσης των ελληνικών ομολόγων από μηδέν έως 15 χρόνια και οι επιστροφές των κερδών των SMPs και των ΑΝFAs (ύψους 4 δισ. ευρώ), που εξετάζεται να δοθούν υπό όρους και σταδιακά (1 δισ. ετησίως).
·        Άντε τελειώνετε , μας γκαστρώσατε ….
·        Βαγγέλης Μεϊμαράκης , σε υψηλούς τόνους στον Άδωνη Γεωργιάδη: «Εσύ και ο αρχηγός σου (σ.σ. Σαμαράς) πάτε να διαλύσετε το κόμμα. Ένα κόμμα που σας δέχτηκε.».
·        Εμ Βαγγέλη μου , δεν το ξέρεις , άμα δώσεις θάρρος στο χωριάτη θα σε πηδήξει…
·        Γιατί μπορούσε να χε..στει από τη χαρά η το φόβο του…
·        Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος, έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό»
·        Σύλληψη μιας μουρλής ασημαντότητας…
·        Ο γκαφατζής πολλαπλών χρήσεων Κουμουτσάκος: «Ποιος θα υπογράψει τη συμφωνία; Ένας απομονωμένος από τον λαό, αλλά και την κυβέρνησή του και το υπουργικό του συμβούλιο πρωθυπουργός, χωρίς να έχει τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Οι κυβερνήσεις έπεσαν τότε (σημ: κυβέρνηση Μητσοτάκη) γι' αυτό αρχίζει και μυρίζει πτώση και στη δική σας.
·        Ο …Πύ-πύ-πύραυλος…
·        Αντώνης Καρακούσης: «Η σημερινή αρνητική στάση του(σ.σ του Κυριάκου Μητσοτάκη) στο όλο θέμα απέχει πολύ από τις αντιλήψεις, τις πεποιθήσεις και τις οικογενειακές παραδόσεις του. Αν θέλει να διακριθεί και να διαπρέψει αύριο ως κυβερνήτης της χώρας οφείλει να υπερβεί το στενό κομματικό συμφέρον, να αναλογιστεί την ευκαιρία της λύσης και να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση στο μέτρο που του αναλογεί». 
·        Εξ ιδίων τα βέλη…
·        Washington Post: «η αλλαγή της ονομασίας πιστώνεται στους δύο ηγέτες(σ.σ Τσιπρα-Ζαεφ), που επέμειναν στις διαπραγματεύσεις παρά τις εσωτερικές αντιδράσεις και το υπερβολικό βάρος της ιστορίας. Και τα δύο έθνη θα βγουν ωφελημένα από την συμφωνία».
·        Όχι όμως οι Σαμαρο-μητσοτακο-γεωργιαδο – χρυσαυγιτο- πατριδοκάπηλοι…
·        Φωφη Γεννηματά : «Φοβάμαι ότι είναι η τελευταία μας συνάντηση. Δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω προτάσεις που θα διαλύσουν την παράταξη. Ο καθένας ας πάρει τον δρόμο του». Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, που δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία για μια κοινή θέση επί του Μακεδονικού.
·        Άλλος για …Χίο  τράβηξε…
·        Ο Μπαρμπαρούσης ζήτησε να επέμβει ο Στρατός , να συλληφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας , να καούν  στην πυρά όσοι έφεραν τη συμφωνία…
·        Ούστ ρε, φασίστες ,ναζιστές, λεχρίτες , απατεώνες ,δολοφόνοι…
·        Κ. Παπακώστα: Κανείς δεν θα διαφωνεί εάν η ΠΓΔΜ υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα που έβαλε η Ελλάδα
·        Δηλαδή κ. Παπακώστα πιστεύετε  θα αλλάξουν άποψη οι πατριδοκάπηλοι ;
·        Π. Καμμένος: Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεκανίκι του Σαμαρά, Π. Σκουρλέτης: Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι 100% όμηρος του Α. Σαμαρά
·        Του καράμπελα έχει καταντήσει…
·        Ο Δημήτρης Παπαδημούλης  για τη θεσμική  μεταρρύθμιση στην Ευρωζώνη:
·         «το σημερινό πλαίσιο δημοσιονομικής πολιτικής είναι αναποτελεσματικό, καθώς έχει ενισχύσει τις κοινωνικές και περιφερειακές ανισότητες και έχει αυξήσει τις αποστάσεις μεταξύ των περιφερειών και του ισχυρού Βορρά παρά τη σχετική σταθεροποίηση και ανάπτυξη που έχει παρουσιάσει η Ευρωζώνη τα τελευταία δυο χρόνια, τα αιτία που οδήγησαν στην χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 δεν έχουν πλήρως αντιμετωπισθεί».
·        Όποιος-γερμανός –δεν θέλει να ζυμώσει σαράντα μέρες κοσκινάει…
·        Η αστυνομία συνέλαβε 11 άτομα, εννέα Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, για συμμετοχή σε επιθέσεις με μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που εκτελούσαν υπηρεσία στα Εξάρχεια.  ‘Ενας από τους συλληφθέντες είναι υπάλληλος της Βουλής.
·        Έχει και ..εξωκοινοβουλευτική δραστηριότητα …ποιος τον διόρισεεεεεε;
·        Μέρες μουντιάλ και η εικόνα που σχηματίζεις είναι πως οι Μητσοτακο-Σαμαραίοι-πατριδικάπηλοι δίνουν πάσες στη χρυσή αυγή
·        Και όταν τη χάνουν τους την ξαναδίνουν…
·        Ο Γ. Λιάνης δήλωσε  απαντώντας στον δήμαρχο Φλώρινας, ο οποίος αντιδρά στη συμφωνία: «Η παράταξη στην οποία ανήκει ο δήμαρχος Φλώρινας (ΝΔ) ευθύνεται το 90% των ανεπανάληπτων ηττών που έχει πάθει η Ελλάδα εδώ και 45 χρόνια. Αν γινόταν δημοψήφισμα στην Φλώρινα θα έβγαινε 80% ότι η συμφωνία είναι καλή. Ο γηγενής πληθυσμός ξέρει ότι αυτή η συμφωνία τον απελευθερώνει από πάρα πολλά πράγματα.
·        Ξ-αδέρφια του Μπαρμπαρούση είναι Γιώργη…
·        «Από το στόμα του κοράκου «κρα» θα ακούσεις. Στην συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση προσβάλουμε και τα κοράκια», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, για τα λεγόμενα του Μπαρμπαρούση,  λέγοντας ότι μιλούν για πατρίδα οι συνεργάτες των ναζί και «τα φασισταριά της χούντας».
·        Και λίγα λες …
·         «Die Zeit»: «Πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία, μια γενναία απόφαση δύο αποφασισμένων ανδρών - και για την καλύτερη συμφωνία εδώ και πολύ καιρό. Πρόκειται για τη συμφωνία των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Βόρειας Μακεδονίας να τερματίσουν επιτέλους μια πεισματική διαφωνία για το όνομα.  Δύο αριστεροί πρωθυπουργοί βρίσκονται λίγο πριν από την επίλυση μιας παλιά διαφωνία για το όνομα».
·         Έφυγε σαν σήμερα το 1994 αλλά είναι εδώ πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: