ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΕΚΠ: Κέρδισε τα ασφαλιστικά η παράταξη «ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ»




«Εκτυπώνουμε ψηφοδέλτια. Εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή. Κερδίσαμε!», έγραψε ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, της παράταξης της απερχόμενης προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλας Νικολάου. 
 
Σήμερα το δικαστήριο ενέκρινε τα ασφαλιστικά μέτρα που  είχε καταθέσει η πλευρά της Νικολάου, κατά της απόφασης της προσωρινής διοίκησης να μείνουν εκτός εκλογών, παρατάξεις συνδικαλιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Istologiou G. Mosxos, η αιτιολογία της δικαστίνας γι αυτήν την απόφαση ήταν πως αφού δεν υπήρξε αντίδραση άμεσα για τις παρανομίες που καταγγέλλει η σημερινή Διοίκηση του ΕΚΠ, δημιουργήθηκε δεδομένο που δεν αλλάζει. Από την πλευρά της νομικής εκπροσώπησης του ΕΚΠ τονίστηκε ότι τουλάχιστον το σωματείο από το οποίο προέρχεται η απελθούσα Πρόεδρος Σταυρούλα Νικολάου δεν είχε κάνει εκλογές για έναν χρόνο μετά την λήξη της θητείας του ΔΣ και η εν ελόγω δεν νομιμοποιούνταν να συμετέχει στη Διοίκηση του ΕΚΠ.   

Η πλευρά της προσωρινής διοίκησης (Σπανός, ΠΑΜΕ), είχε ζητήσει χθες και πήρε αναβολή και η συζήτηση έγινε σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες έξω από τα δικαστήρια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και για λίγη ώρα, προκλήθηκε σύγχυση στην κυκλοφορία της Γούναρη.

Ο Δ. Καραγεωργόπουλος ζήτησε με σχόλιο του «Όλοι οι δημοκράτες και οι προοδευτικοί άνθρωποι στο Εργατικό Κέντρο την Κυριακή. Ο φασισμός δεν θα περάσει. Η πόλη επιβάλλεται να λύσει τη σιωπή της πλέον».

Οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας αναμένεται να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή κανονικά με τη συμμετοχή όλων των εγγεγραμμένων σωματείων.

Το Istologio προσπάθησε σήμερα να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Διοίκηση του ΕΚΠ, ώστε να λάβει σχόλιο επί αυτών. Το μόνο που διέρρευσε ήταν πως συζητούσαν με τους νομικούς εκπροσώπους τους για την αντιμετώπιση αυτής της εξέλιξης που δίνει πλήρως το δικαίωμα ψήφου στους αντιπροσώπους που είχαν απορριφθεί.


Η συνδικαλίστρια Ντίνα Πεταλά έγραψε στην προσωπικήν της σελίδα στο fb:
Η Ntina Petala κοινοποίησε τη δημοσίευσή της.
 
 
Ntina Petala

Επειδη καποιοι " Δημοκρατες" μας σκοτισαν με τη Βια που εξασκηθηκε στη Συνελευση του Εργατικου Κεντρου Πατρας......εναντιον του Δημητρακη,ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
Επειδη διαχωρισαν τη θεση τους τελευταια στιγμη απο την ομοφωνη αποφαση της Γ.Συλευσης,θεση που ψηφιστηκε απο τεσσερεις (4) Αντιπροσωπους (!)
Επειδη, επειδη, επειδη...

Πειτε μου, σας παρακαλω φιλαρακια
Εχετε ξαναδει αυτο το ΑΙΣΧΟΣ που εγινε περσι τετοια εποχη, στις εκλογες του Συλλογου Εμπορουπαλληλων Πατρας;;;;;
Που ναι,εγιναν στο ΕΚΠ! Στην εισοδο του οποιου,φατσα και χωρις ντροπη ο εκπροσωπος της ΠΑΣΚΕ Σαββας Τζακης με προσωπικο φιλο του και μελη το Σωματειου Ιδιωτικων Υπαλληλων " Η ΕΝΩΣΗ" απο το Καζινο Ριο, εδιναν φακελλο με χρηματα και το ψηφοδελτιο τους για να ψηφιστουν;;;;;;  


Ετοιμα ολα, με καταστασεις και ονοματα βαλμενα μεσα σε χαρτοκουτα!!!
Οι πολυ παλιοι θυμηθηκαμε τετοιες καταστασεις,αγωνιστηκαμε να τις καταργησουμε... 


Και δεν καταγγελθηκε απο κανενα! Ουτε απο την "ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ"...
Καληνυχτα Κεμαλ. Αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει ποτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: