ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Γ. Κουμουτσάκος: Σε ιδιώτες η διαχείριση απορριμμάτων



Πάγια πρόταση της Ν.Δ. να αναλάβει ο ιδιωτικός τομέας τις αρμοδιότητες του δημόσιου ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα με στόχο του τη συρρίκνωση του.
Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας για το θέμα των συμβασιούχων στο ΣΚΑΙ πρότεινε να πάει η διαχείριση των απορριμμάτων στον ιδιωτικό τομέα.

Συγκεκριμένα είπε: «Το μείζον είναι να βρουν δουλειά οι άνθρωποι. Αυτό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με αρνήσεις ιδεοληπτικές στο να μην πάει ο ιδιωτικός τομέας και στην διαχείριση των απορριμμάτων;».

«Βεβαίως και είναι ανοικτό αυτό το θέμα και θα δούμε τι λέει η κυβέρνηση και γι’ αυτό» πρόσθεσε. Λίγο νωρίτερα χαρακτήρισε την σχέση εργασίας των συμβασιούχων ως «ευέλικτο» τρόπο εργασίας αν και παραδέχθηκε ότι δημιουργεί μια κατάσταση ομηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: