ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

«Ορθή διαχείριση αποβλήτων, συστατικό της ανάπτυξης»


«Η ορθή διαχείριση των αποβλήτων είναι συστατικό της ανάπτυξης», δήλωσε ο υπουργός Eσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, κατά την έναρξη των εργασιών του πέμπτου διεθνούς συνεδρίου για τη βιώσιμη διαχείριση στερεών αποβλήτων, και ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου για την ανακύκλωση το προσεχές διάστημα.


Όπως τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, από το βήμα του συνεδρίου που διεξάγεται στο Ζάππειο στόχος της κυβέρνησης είναι μία δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος των πολιτών, επισημαίνοντας ότι πλέον «οι προϋποθέσεις υπάρχουν».

Απ’ την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ανέφερε ότι ήδη προσφάτως διασφαλίστηκαν περί τα 150 εκατομμύρια ευρώ για τα έργα της Αττικής, 50-70 εκατομμύρια ευρώ για τα έργα επεξεργασίας της υπόλοιπης Ελλάδας και άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ για την επικαιροποίηση των τοπικών σχεδίων διαχείρισης των δήμων.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «περνάμε απ’ τον μεσαίωνα της ταφής και των προστίμων στον εικοστό πρώτο αιώνα της ανακύκλωσης».

(Με στοιχεία από ΑΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: