ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Η ΝΔ ζητά αδειοδότηση ξεπερασμένων τεχνολογιών!«Η Ν.Δ., με την τοποθέτησή της επί της τροπολογίας που έφερε προς ψήφιση σήμερα στη Βουλή το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αποδεικνύει -για μια ακόμη φορά- ότι δίνει εξετάσεις σε συγκεκριμένα συμφέροντα» αναφέρει το υπουργείο.


Όπως σημειώνει, «το κόμμα του κ. Μητσοτάκη καλεί την κυβέρνηση να αδειοδοτήσει τεχνολογίες οι οποίες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα είναι ξεπερασμένες. Πάλι καλά που δεν απαιτεί να αδειοδοτηθεί εν έτει 2017 η… ασπρόμαυρη τηλεόραση, μόνο και μόνο για να υπερασπιστεί το αφήγημα της περί δήθεν απεριόριστου αριθμού καναλιών και, στο βάθος, περί μηδενικού ή ελάχιστου τιμήματος που θα κληθούν να πληρώσουν οι καναλάρχες φίλοι της Ν.Δ. Ευτυχώς, χάρη στο διαγωνισμό που διενήργησε η Κυβέρνηση, ο ελληνικός λαός έχει συνειδητοποιήσει τόσο ότι οι άδειες δεν μπορεί να είναι απεριόριστες, όσο και ότι τίμημα πρέπει να καταβληθεί και, μάλιστα, υψηλό».

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ενημερώνει τη Ν.Δ. ότι «ήδη, σήμερα, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν ταυτόχρονα σε υψηλή και σε κανονική ευκρίνεια. Συνεπώς, κατ’ ουσίαν η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά την απόσυρση μιας διάταξης η οποία απλώς επιβεβαιώνει την πραγματικότητα την οποία τα ίδια τα λειτουργούντα κανάλια επέλεξαν και εφαρμόζουν. Ο μόνος που έμεινε να φωνασκεί είναι η Ν.Δ. Μέχρι χτες υποστήριζαν «copy paste» τις θέσεις των ιδιοκτησιών. Σήμερα τους ξεπέρασαν».

Πηγη: avgi.gr
Δημοσίευση σχολίου