ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τα νήπια έστειλαν γράμμα και ζητούν ηχητικά φανάρια



Ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Ανδρέα Αθανασόπουλο, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, τα παιδιά του 15ου Νηπιαγωγείου.


Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, έλαβε μια συγκινητική επιστολή από τα μικρά παιδιά του 15ου Νηπιαγωγείου Πάτρας («Στρούμπειο») με την οποία του ζητούν να παρέμβει ώστε όλα τα φανάρια στην πόλη να είναι και ηχητικά για να εξυπηρετούνται και οι συμπολίτες που είναι τυφλοί ή έχουν προβλήματα όρασης.
Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Ανδρέα Αθανασόπουλο, αμέσως επισκέφτηκε, σήμερα το πρωί, τα παιδιά του 15ου Νηπιαγωγείου για να μιλήσει μαζί τους από κοντά και να τα ευχαριστήσει για την ευαισθησία τους.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, κατά την οποία ο κ. Πελετίδης έτυχε θερμής υποδοχής, τα παιδιά επανέλαβαν το αίτημά τους και ο Δήμαρχος είπε ότι οι μεγάλοι πρέπει να ακούν τους μικρούς τι έχουν να πουν.
Είπε μάλιστα ότι έχει ξεκινήσει προγραμματισμός και πως όλα τα φανάρια που ρυθμίζουν την κυκλοφορία στην πόλη, θα λειτουργούν και ηχητικά για τα άτομα που έχουν προβλήματα όρασης.
Στο τέλος οι μικροί μαθητές αφιέρωσαν στον Δήμαρχο ένα τραγούδι για την αγάπη.
Παρούσες στη διάρκεια της επίσκεψης ήταν η Προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου, Γεωργία Παγανιά, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου του «Στρούμπειου», Μαρία Μαρκέτου, και οι νηπιαγωγοί: Δήμητρα Αγγελογιαννοπούλου, Αλεξία Βγενοπούλου, Σεβαστιανή Ρούλια, Ιωάννα Φέρμελη.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: