ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Και η Σ. Παναγοπούλου του ΕΚΠ στην Πελετειάδα Πορεία




Ιδιαίτερα επισημαίνεται η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚοκρατούμενου Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, το οποίο στην περυσινή πορεία προς την Αθήνα διαμαρτυρήθηκε όταν ο Δήμος Πατρέων ανακοίνωσε την συμμετοχή του. Επωάζεται συνεύρεση ΠΑΣΚΕ-ΠΑΜΕ; Στη φωτογραφία η πρόεδρός του Σταυρούλα Παναγοπούλου.



Στην περυσινή πορεία προς την Αθήνα διαμαρτυρήθηκε όταν ο Δήμος Πατρέων ανακοίνωσε την συμμετοχή της! Φέτος προφανώς κάτι άλλαξε...


Τη συμμετοχή τους δήλωσαν στην Πελετειάδα πορεία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων τριάντα πέντε φορείς και συνδικαλιστικοί σύλλογοι της Πάτρας, που θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση του ΚΚΕ κατά της ανεργίας, στις 25 Ιούνη, την οποία διοργανώνει Δήμος Πατρέων και θα πορευτούν στις 11 το πρωί, από την Πάτρας μέχρι την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με σύνθημα: «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους».

Ιδιαίτερα επισημαίνεται η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚοκρατούμενου Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, το οποίο στην περυσινή πορεία προς την Αθήνα διαμαρτυρήθηκε όταν ο Δήμος Πατρέων ανακοίνωσε την συμμετοχή του, προκαλώντας δήλωση της προέδρου του, Σταυρούλας Παναγοπούλου, αφού όπως η ίδια είχε πει στο Istologio G. Mosxou δεν είχε δηλώσει συμμετοχή.

Προφανώς φέτος κάτι άλλαξε και μαζί του η πορεία του ΕΚΠ, εάν δεν διαψευσθεί και πάλι η συμμετοχή του στην Πελετειάδα της επαναστατικής γυμναστικής! Εκτός και βρισκόμαστε στα πρώτα βήματα μίας... ντροπαλής «συνεύρεσης» συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ με αντίστοιχους του ΚΚΕ, με σκοπό να αφήσει τα ίχνη της στην αντικυβερνητική προσπάθεια, λίγο μετά την ιχνηλάτηση των συνδικαλιστικών υπολειμμάτων του ΕΚΠ εκ μέρους του βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Παπαθεοδώρου, με την υποβοήθηση της προέδρου Παναγοπούλου, που διέθεσε την επωνυμία της δευτεροβάθμιας οργάνωσης, προς εξυπηρέτηση του... υπέρτατου σκοπού!

Στο μεταξύ ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα κάποιων εργασιακών θέσεων εκκρεμεί από τα πέρυσι, στα συρτάρια του Δήμου Πατρέων, ήρθε στη δημοσιότητα από την παράταξη της ΡΑΠ με επερώτηση των συμβούλων της στο Δημοτικό Συμβούλιο προχθές, αλλά άκρα του τάφου σιωπή, τόσο από τους ανησυχούντες του Δήμου Πατρέων για την ανεργία, όσο και από τους αδημονούντες του ΕΚΠ για το μέλλον του κομματικού τους φορέα, αλλά όχι και για τα προβλήματα των εργαζομένων!  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

* Πάαααλι με τους ηλεκτρονικά αμόρφωτους της Πάτρας! 
* Πελετίδης: Το βλέμμα του χορτάτου όσοι με επικρίνουν! 
* Μπίρμπα: Απαξιώνουν στο Δήμο Η/Υ και ξένες γλώσσες

Δεν υπάρχουν σχόλια: