ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Περιφερειακή σύσκεψη αυτοδιοικητικών του ΣΥΡΙΖΑ


Εισηγητής στην Περιφερειακή Σύσκεψη θα είναι ο Θοδωρής Γκοτσόπουλος, συντονιστή του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.



Θα πραγματοποιηθεί στις 17-6-2017 στην Πάτρα και θα συμμετάσχουν στελέχη από τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας


Περιφερειακή Σύσκεψη του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17.6.2017 και ώρα 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα συσκέψεων στον 5ο όροφο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στην Πάτρα (Αλεξάνδρου Υψηλάντη 216 και Γούναρη),
Σε αυτήν θα συμμετάσχουν: αιρετοί 'Α και 'Β βαθμού (μέλη του κόμματος, συνεργαζόμενοι ), αιρετοί σε τοπικά συμβούλια, οι υπεύθυνοι των Νομαρχιακών Επιτροπών για την Αυτοδιοίκηση, συνδικαλιστές σε ΟΤΑ και στελέχη με αυτοδιοικητική εμπειρία και από τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας (Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία).
Εισηγητής στην Περιφερειακή Σύσκεψη θα είναι ο Θοδωρής Γκοτσόπουλος, συντονιστή του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Σύσκεψη αυτή γίνεται στο πλαίσιο της απόφασης της πρόσφατης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 29 Απριλίου 2017, η οποία ορίζει την τέλεσή της στον ΣΥΡΙΖΑ της Δυτικής Ελλάδας, ως μέρος συσκέψεων αυτού του είδους σε όλη την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: