ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ε&ΕΣΠ: Το κυκλοφοριακό απαιτεί δραστικές λύσεις τώρα!


Οδός Μαιζώνος ενδεικτικά. Η κατάσταση είναι αφόρητη, ιδίως τα μεσημέρια. Αλλά και στην άνω πόλη Πάτρας, πρωί  και μεσημέρι η κυκλοφορία οχημάτων"πήζει" τους κεντρικούς δρόμους της οδού Γερμανού από την Αγ. Δημητρίου έως την κουκουναριά της Αρόης και της 12ου Συντάγματος. Η μόνι περιμετρική έγινε υποτίθεται να αποφορτίσει την κάτω πόλη, αλλά καθημερινά φορτίζει τους δρόμους της άνω πόλης.




«Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στη Δημοτική Αρχή, καθώς είναι ήδη καλοκαίρι, η αγορά αναμένεται να έχει αυξημένη κίνηση» λένε οι έμποροι

 «Θεωρούμε, ότι έχει φθάσει η ώρα για τον  προγραμματισμό συζήτησης εφ’ όλης της ύλης με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων» για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, αναφέρει ο Ε&ΕΣ Πατρών σε ενημερωτικό του δελτίο προς τα ΜΜΕ και καλεί τον Δήμο Πατρέων να πάρει πρωτοβουλία.


Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του Ε&ΕΣ Πατρών αναφέρονται τα παρακάτω:
 «Το μείζον θέμα του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της πόλης εξακολουθεί να δυσκολεύει την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών της Πάτρας κι ας έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης. Τα προβλήματα και οι ελλείψεις που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή είναι πολλά και ειδικά όσοι δραστηριοποιούνται στο ιστορικό κέντρο, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με αυτή την πραγματικότητα που δεν λέει να βελτιωθεί.
Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών επανειλημμένως έχει καταθέσει προς τη Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παύλο Στάμο, όχι μόνο τα προβλήματα που έχει εντοπίσει αλλά και τις στοχευμένες λύσεις ώστε να ξεπεραστούν και να αποκτήσουμε μία πόλη λειτουργική και φιλόξενη.   Στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατατέθηκαν προ ημερών κάποιες σημειακές αλλαγές π.χ. κατάργηση θέσεων στάθμευσης δημοσίων υπηρεσιών που δεν υφίστανται.
Θεωρούμε, ότι έχει φθάσει η ώρα για τον  προγραμματισμό συζήτησης εφ’ όλης της ύλης με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Το ζητούμενο είναι να  τεθούν  τα προβλήματα και να αντιμετωπιστεί το θέμα σφαιρικά λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους. Επίσης, πρέπει άμεσα να επωφεληθούμε το δεδομένο ότι η συνδρομή της Τροχαίας είναι εξασφαλισμένη.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στη Δημοτική Αρχή, καθώς είναι ήδη καλοκαίρι, η αγορά αναμένεται να έχει αυξημένη κίνηση και θέλουμε το κάτι παραπάνω που θα κάνει την Πάτρα  επισκέψιμη και φιλική, καθιστώντας την πρώτη επιλογή τόσο για  τις αγορές των καταναλωτών όσο και για τη μετακίνησή τους λόγω διακοπών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: