ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ζητούν από τον Σκουρλέτη συνάντηση για συμβασιούχους



Οι πέντε  Δήμαρχοι της Αχαΐας επανέρχονται και ζητούν, από την κυβέρνηση να προχωρήσει τώρα σε άμεση νομοθετική ρύθμιση, για την ανανέωση των 8μηνων συμβάσεων των συμβασιούχων στους δήμους τους, μετά την κρίση του Ελεγκτικού Συνεδρίου παρόλο που έκρινε αντισυνταγματική την παραμονή τους. Ζητούν να διασφαλιστεί το σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων των παρατασιούχων και να παραμείνουν ως μόνιμο προσωπικό στους Δήμους.


Σε αυτό το πλαίσιο ζητούν συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σκουρλέτη.

Στο μεταξύ μετά από τρεις ώρες κατάληψη των εργαζομένων ΟΤΑ στο γραφείου του Υπ. Εσωτερικών το πρωί, οι καταληψίες γύρω στις 10 αποχώρησαν, ενώ από Πέμπτη αρχίζουν νέες κινητοποιήσεις.

Και για την Πελετειάδα κινητοποίηση στη Γέφυρα

Σήμερα, Δευτέρα 19 Ιούνη, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε τους εργαζόμενους του Τμήματος Αυτεπιστασίας και του Τομέα του Ηλεκτοφωτισμού του Δήμου Πατρέων και είχε συνάντηση μαζί τους, ενώ στη συνέχεια παρέστη και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ο Δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην Πελετειάδα κινητοποίηση, της 25 Ιουνίου στη Γέφυρα Ρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: