ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Πάρτο ΑλλιώςΤου Ντίνου Βγενόπουλου
·        Αποχώρησαν από το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ - ΟΤΑ και δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη στο γραφείο του Πάνου Σκουρλετη επί ένα τρίωρο.
·        Είδαν τι «παλούκια» είχε  ο υπουργός  και την έκαναν…

·        Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕ τις περισσότερες αργίες, συνολικά 13 κατ' έτος, έχουν η Αυστρία, η Σουηδία, η Πολωνία και η Πορτογαλία ενώ η Ελλάδα έρχεται δεύτερη με 12 και ακολουθεί η Γερμανία με 11. Οι 10 χώρες με τις περισσότερες αργίες κατ' έτος είναι: Ινδία - 18
Κολομβία - 18
Ταϊλάνδη -16
Λίβανος -16
Βόρεια Κορέα -16
Ιαπωνία -16
Αργεντινή -15
Χιλή -15
Φινλανδία -15
Τουρκία -14,5 !!!
·        Φαγώθηκες με τους …τεμπέληδες…
·        Λαζόπουλος: Ας έρθει λοιπόν ο Κυριάκος, να ησυχάσει και ο Σόιμπλε, ο θετός του πατέρας. Είναι μία αδιάλειπτη σχέση μέσα στον χρόνο, μέσα από τη Siemens που ποιος μπορεί να την διακόψει; Από την αγαστή συνεργασία που προκύπτει πάντα μεταξύ διαφθορέα και διεφθαρμένου. Με το ένα χέρι μας κουνάνε το δάχτυλο για τη διαφθορά και με το άλλο χέρι φιμώνουν το στόμα του Χριστοφοράκου μη μιλήσει.
·        Μπαμπά…
·        Παιδί μου…
·        Στοργή και ζήμενς …
·        Τσιπρας : Θέλω να επισημάνω ένα θέμα και οι δυο χώρες μας πέρασαν το τελευταίο διάστημα δυσκολίες, αλλά κανένας ούτε η Τουρκία ούτε η Ελλάδα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα του άλλου είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Στις δύσκολες στιγμές οι γείτονες πρέπει να στηρίζουν ό ένας τον άλλο.
·        Ο θεός και ο γείτονας που λέει
·        Αλλά ο καθένας το θεό του…
·        Παραιτήθηκε ο Ταγματάρχης από την ΕΡΤ
·        Να δω ποιος θα παίρνει… αναφορά κάθε πρωί
·        58 καταμετρημένους νεκρούς και τουλάχιστον 79 αγνοούμενους, ο «πύργος της κολάσεως», σε εθνική τραγωδία εξελίσσεται η κατάσταση με τη μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει την ευρύτερη περιοχή της Λεϊρίας στην Πορτογαλία. Ο αριθμός των νεκρών από τη δασική πυρκαγιά συνεχώς αυξάνεται και σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό έχει ανέβει στους 62.
·        Η κόλαση είναι ανθρώπων έργα…
·        Και ζωές …
·        Σε πρόσφατη ομιλία του ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Θεόδωρος Μητράκος υπενθύμισε : «Στο τέλος Δεκεμβρίου 2016 το ποσοστό των μη εξυπηρετούμενων δανείων ως προς το σύνολο των δανείων ανερχόταν σε επίπεδο τραπεζών σε 44,8%, ήτοι περίπου 106 δις. ευρώ. Το ποσοστό αυτό είναι από τα υψηλότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σχεδόν οκταπλάσιο του ευρωπαϊκού μέσου όρου, καθώς στην ΕΕ ανέρχεται στο 5,5%.Οι τράπεζες εκτιμούν(σ.σ δεν …ξέρουν ακριβώς;) ότι περίπου το 20% με 25% των «κόκκινων» δανείων αφορούν την κατηγορία αυτών των δανειοληπτών που τελικά με την συναλλακτική τους συμπεριφορά δρουν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και όσων πραγματικά έχουν πρόβλημα.
·        Ενώ έχουν είναι «μπήχτες» δηλαδή…
·        Δημιουργώντας «κόλαση» για όσους πραγματικά δεν μπορούν…
·        Δ. Κουτσούμπας: Υπάρχει μια υπόκωφη οργή που αργά ή γρήγορα θα εκφραστεί με δυναμικό τρόπο
·        Ξέρεις πόσα ηφαίστεια «βράζουν» χρόοοονια; ….

·        Τι να κάνεις αν λάβεις  λάθος πρόστιμο για ανασφάλιστο όχημα

·        Πρώτον κατεβάζεις …καντήλια…
·        Και μετά καλά ξεμπερδέματα…
·        Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε να αναθέσει στον Πρόεδρο ΔΣ Διονύση Τσακνή τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε., έως τον διορισμό νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.
·        Νιόνιο πρόσεχε
·        Σε λίγο σε βλέπω και …νυχτοφύλακα…
·        Μέχρι να βρουν… συνταγματάρχη…
·        Ο αριθμός των ξεριζωμένων στον κόσμο λόγω των συγκρούσεων αυξήθηκε σε 65,6 εκατομμύρια το 2016.
·        Πρόκειται για έναν αριθμό που αποτελεί ένας αριθμός που αποτελεί «μαύρο» ρεκόρ στην ιστορία της πρόσφατης προσφυγικής κρίσης.
·        Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) η αύξηση που καταγράφηκε το 2016 (+300.000 άνθρωποι) είναι σαφώς μικρότερη σε σχέση με την αύξηση το 2015 (+5,8 εκατομμύρια).
·        Τώρα τι τους λες εκεί στον ΟΗΕ
·        Υπάρχει(;) και ΕΣΡ …
·        Περί των αιτίων και των υπευθύνων ουδείς λόγος…
·        Οι…REM κέρδισαν στη Γαλλία
·        Θα κυβερνάει  -επί- Μακρόν
·        Και το 57% ;
·        Δεν πήγε…
·        Η δικτατορία της μειοψηφίας
·        Δημοκρατία δεν τη λες με τέτοια αποχή…
·        «Η Ελλάδα θα μπορούσε να επιστρέψει σύντομα στις αγορές», σύμφωνα με τον Τόμας Βίζερ, «το φθινόπωρο του 2017 ή την άνοιξη του 2018 οι επενδυτές θα δανείσουν χρήματα στην Ελλάδα ,υπό την προϋπόθεση του σωστού χειρισμού και μιας καλής οικονομικής πολιτικής θα μπορέσει κάτι τέτοιο να καταστεί τουλάχιστον δυνατό».
·        Η δικτατορία  της οικονομίας 
·        Στα δικαστήρια όλης της χώρας, χιλιάδες υποθέσεις για μικροαδικήματα αρχειοθετούνται χωρίς δίκη. Κι αυτό γιατί εισαγγελείς και δικαστήρια παύουν μαζικά τις ποινικές διώξεις για τους δράστες των εγκλημάτων αυτών, κατ’ εφαρμογήν του νόμου, που ψηφίστηκε επί υπουργίας Παρασκευόπουλου στις 3 Αυγούστου του 2016.
·        Φτου ρε γαμώτο
·        Δεν προλάβαμε να παρανομήσουμε…
·        Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Διαφθοράς κατά παντός υπευθύνου κατασκευαστικής εταιρίας, συμφερόντων της οικογένειας Μπόμπολα, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απάτη ύψους περί τα 50 εκατ. ευρώ στην κατασκευή αυτοκινητοδρόμου στην ΠΓΔΜ.
·        …Καλά  εδώ…
·        Αλλά …εντιθέμεθα  διεθνώς…


Δημοσίευση σχολίου