ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Χωρίς αποκομιδή απορριμμάτων μέχρι την Πέμπτη

Άρχισε από τα ξημερώματα, ο αποκλεισμός των γκαράζ καθαριότητας από εργαζομένους στο Δήμο της Πάτρας και της ευρύτερης περιφέρειας, μπλοκάροντας την έξοδο των απορριμματοφόρων για την αποκομιδή των σκουπιδιών, στο πλαίσιο των κινητοποίησεων που έχει προκυρήξει από σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου η ΠΟΕ -ΟΤΑ, αντιδρώντας στις απολύσεις συμβασιούχων στους Δήμους.


Στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Ξερόλακα, στην Πάτρα οι εργαζόμενοι έχουν παρατάξει τα απορριμματοφόρα στην κεντρική πύλη, έχουν αναρτήσει πανό και έχουν υψώσει μαύρες σημαίες.

Η κινητοποίηση αυτή θα συνεχιστεί έως την Πέμπτη, οπότε έχει προκηρυχθεί 24ωρη Πανελλαδική απεργία για το σύνολο των εργαζόμενων στην Τοπιή Αυτοδιοίκη. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες τέσσερις ημέρες δεν θα γίνεται αποκομιδή σκουπιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: