ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Π. Μοσκοβισί: Συνολική συμφωνία ια την Ελλάδα να γυρίσει σελίδα

Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό βήμα προς το μέλλον. Πρόκειται για πολύ καλά νέα για την Ελλδα και την ευρωζώνη, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί. «Συνομολογήσαμε μια σπουδαία συμφωνία για την Ελλάδα που θα της επιτρέψει να γυρίσει σελίδα.
 
Ήταν μια επιτυχία» πρόσθεσε, και υπογράμμισε το θάρρος του Ευκλείδη Τσακαλώτου και υπόλοιπων υπουργών στη διαπραγμάτευση. «Έκαναν μια καπλητκική δουλειά είπε και πρόσθεσε: Στο τέλος του προγράμματος θα υπάρχουν μέτρα ξεκάθαρα για τη βιωσιμότητα του χρέους».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
 
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, χαιρέτισε την απόφαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης να εκταμιεύσουν τη δόση των 8,5 δισ. ευρώ και να παράσχουν περαιτέρω σαφήνεια σχετικά με την αναδιάρθρωση του χρέους.

"Είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά σε σχέση την πρόταση που ήταν στο τραπέζι κατά την τελευταία συνάντηση του Eurogroup", δήλωσε στο Reuters.

"Δίνει πολύ μεγαλύτερη σαφήνεια στις αγορές και στον ελληνικό λαό" ανέφερε στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και ευχαρίστησε τον Γ. Ντάισελμπλουμ και την γαλλική κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον υπουργό Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ.

Από τις δηλώσεις της κ. Λαγκάρντ προκύπτει μια επαρκής σαφήνεια για το χρέος και υπάρχει ένα καλό σετ παραμέτρων για τον χρονικό ορίζοντα πέρα από το 2023. Για εμάς αυτός ο μεσοπρόθεσμος ορίζοντας για μετά το 2023 είναι ρεαλιστικός και οι αγορές θα πρέπει να το κρίνουν θετικά, ανέφερε ο κ. Τσακάλωτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: