ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πάτρα: Γαλλική αλληλεγγύη στο νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας

Έμπρακτα δείχνουν την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό τα μέλη του γαλλικού συλλόγου Pour la solidarite τα οποία σε τρεις αποστολές που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής έχουν προσφέρει στο Νοσοκομείο  «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας χρήσιμο εξοπλισμό όπως αναπηρικά αμαξίδια, σετ μαιευτικής, υλικά χειρουργείου κ.ά.
 
Μάλιστα οι σχέση της Διοίκησης και των μελών της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης αναπτύχθηκαν σε τέτοιο βαθμό που ήδη σχεδιάζεται το επόμενο βήμα που περιλαμβάνει την αποστολή στον Άγ. Ανδρέα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από νοσηλευτικά ιδρύματα της Γαλλίας. Εκπρόσωποι της Pour la solidarite έχουν επισκεφθεί επανειλημμένα την αχαϊκή πρωτεύουσα και τον Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχουν γνωριστεί με της διοίκησή του, ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου 7όροφου κτιρίου από τις εγκαταστάσεις του οποίου έμειναν εντυπωσιασμένοι. Η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει προσφέρει ιατρικά υλικά και άλλα νοσοκομεία της χώρας όπως το Παίδων στην Αθήνα, το Αγία Σοφία, το Νοσοκομείο Πεντέλης και στη διαδρομή της στην χώρα μας αποφάσισε να εμπλακεί και στην Πάτρα.

«Όταν ανέλαβε η νέα Διοίκηση, πραγματοποίησαν μια επίσκεψη στην Πάτρα κατά τη διάρκεια της οποίας ταχτοποιήθηκαν και κάποιες λεπτομέρειες. Είχε ήδη αναλάβει η Αναπληρώτρια Διοικήτρια, η κυρία Μαρία Ζαφειροπούλου, που έχει σπουδάσει στην Γαλλία. Η κυρία Ζαφειροπούλου ανέλαβε την επικοινωνία με πολύ πιο συστηματικό τρόπο. Η πρώτη αποστολή ολοκληρώθηκε μέσα στο 2016 και οι άλλες δύο έγιναν μέσα στο 2017. Θα έχει και συνέχεια αυτή μας η συνεργασία. Οι άνθρωποι ήρθαν, προσδιόρισαν και με μεγαλύτερη ακρίβεια τις ανάγκες που υπάρχουν, είδαν και τα μηχανήματα που θα μπορούσαν να μας φέρουν», επισημαίνει μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» οι διοικητής του Αγίου Ανδρέα, Θόδωρος Σερεμέτης.

"Νιώθουμε κοντά στον Έλληνα ασθενή. Η Ελλάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και εμείς χρειαζόμαστε την εμπειρία της όσον αφορά τη διαχείριση κρίσεων. Είμαστε ευγνώμονες για την ευχαριστήρια επιστολή, υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη του Δ.Σ. που απεστάλη στο σύλλογό μας και επιθυμούμε να αναπτύξουμε τη συνεργασία μας, στέλνοντας 5 φοιτητές - εθελοντές για μία εβδομάδα πρακτικής στο Γ.Ν.Π." αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μ.Κ.Ο Jean-Pierre Rigaud.

Ο κ. Χρήστος Χυνής, ενεργό μέλος του γαλλικού συλλόγου, πρόσφατα εγκατεστημένος στο Αίγιο, μιλάει για το συμβολισμό αυτής της συνεργασίας καθώς και για τη θερμή υποδοχή της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως τα μέλη του γαλλικού συλλόγου πραγματοποίησαν τη δεύτερη από τις αποστολές των υλικών με τα δικά τους αυτοκίνη
τα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: