ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Σε εξέλιξη οι εργασίες της Πανελλαδικής – περίπου εκατό οι ομιλητές έως ώρας

Άποψη της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης στο ΣΕΦ.


Περίπου εκατό αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα, αλλά και από οργανώσεις του εξωτερικού, έχουν τοποθετηθεί μέχρι τώρα στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που συζητά για τη μετατροπή του σε ενιαίο κόμμα, για πολιτικά και για ιδεολογικά ζητήματα.
Το κύριο χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής της συνδιάσκεψης σε σχέση με το παρελθόν, είναι ότι για πρώτη φορά, στελέχη και μέλη, στις τρίλεπτες τοποθετήσεις τους, εστιάζουν την κριτική τους, κάνουν προτάσεις και υποβάλλουν ιδέες με την προοπτική, το κόμμα τους να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
Υπό το πρίσμα αυτό, αντιπρόσωποι θέτουν επί τάπητος τον χαρακτήρα μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και σε πολλές ομιλίες επισημαίνεται η ανάγκη το κόμμα τους να ακολουθήσει τακτική συγκρούσεων με τις δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κρίση. Κοινός παρανομαστής δεκάδων ομιλιών, είναι η ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τού αριστερού ριζοσπαστικού κόμματος.
Ως προς τα οργανωτικά θέματα τονίζεται η ανάγκη ισότιμης συμμετοχής, διαφάνειας, ενίσχυσης του πλουραλισμού και των δημοκρατικών διαδικασιών σε ένα νέο πολυτασικό κόμμα, όπως εξελίσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Ομιλίες κορυφαίων στελεχών θα γίνουν αργότερα απόψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: