ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Παραιτείται την Πρωτοχρονιά ο δημοτικός σύμβουλος Ηλ. Γρηγόρης του Δήμου Πατρέων

Ο υπό παραίτηση αντιμνημονιακός δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γρηγόρης.


Δεν έγινε δεκτή η πρόταση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ως αντίδραση κατά της κυβέρνησης που πολεμά τους δήμους
«Την Πρωτοχρονιά να παραιτηθεί ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων», πρότεινε απόψε στο Σώμα ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας και μέλος της παράταξης "Τώρα, για την Πάτρα" του Γιάννη Δημαρά.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι  όσον αφορά τον ίδιο, είναι η τελευταία φορά που μιλάει προς το Σώμα, προαναγγέλλοντας έτσι την παραίτησή του.

Η παραπάνω πρόταση-δήλωση του Ηλία Γρηγόρη, που ήρθε ως απάντηση στην επίθεση που δέχεται η τοπική αυτοδιοίκηση και οι εργαζόμενοί της, προκάλεσε αίσθηση, αν και ήταν γνωστή η θέση του από την πρώτη ώρα της αντιπαράθεσης Κυβέρνησης και Δήμων για ομαδικές παραιτήσεις.
Η πρόταση προκάλεσε μεν αίσθηση, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία από τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου και δεν ετέθη προς ψήφιση.

Την ώρα της υποβολής της πρότασης  Γρηγόρη το Σώμα συζητούσε προ ημερησίας διάταξης το ζήτημα της απόλυσης των δημοτικών υπαλλήλων,  από την κυβέρνηση, με απόφαση του υπουργού της ΔΗΜΑΡ Αντ. Μανιτάκη, το οποίο έφερε προς συζήτηση ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς και συζητιόταν παρουσία των εργαζομένων του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: