ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πάνος Καμμένος: "Φωτογραφίζει" Μαξίμου για την κρίση στους ΑΝΕΛΛ.

Προβληματισμένος από την υπονόμευσή του εκ μέρους της ΝΔ και των συγκροτημάτων του φιλομνημονιακού Τύπου ο Π. Καμμένος, δείχνει στη ΝΔ, που επωφελήθηκε για να περάσει ωύχτα το αντιλαϊκό φορολογικό. Εμπλοκή του Γ. Βουλγαράκη στο κόμμα κατήγγειλε ο βουλευτής Γ. Κουράκος.  

Καταγγέλλοντας “σχέδιο διάλυσης” και “φωτογραφίζοντας” ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου, ο Π. Καμμένος επιχείρησε χθες να αποκλιμακώσει την οξεία εσωκομματική κρίση στο κόμμα του. Στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ. την αποχώρησή τους δήλωσαν δύο βουλευτές, οι Κ. Μαρκόπουλος και Γ. Κουράκος, με τον τελευταίο να καταγγέλλει ότι πίσω από τη στήριξη του κόμματος Καμμένου βρίσκεται ο πρώην υπουργός, Γ. Βουλγαράκης.
Επιχειρώντας “φυγή προς τα εμπρός”, σύμφωνα με την avgi.gr, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. εξήγγειλε χθες τη διεξαγωγή πανελλαδικής συνδιάσκεψης του κόμματος, στις 21 Δεκεμβρίου, ώστε να “μαζέψει” τα στελέχη του κόμματος που εμφανίζουν φυγόκεντρες τάσεις και να συσπειρώσει την κομματική του βάση.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός του, ο Π. Καμμένος κατήγγειλε ότι “είναι ξεκάθαρο πως έχουμε να κάνουμε με ένα σχέδιο διάλυσης των ΑΝ.ΕΛΛ. Μάλιστα, “φωτογραφίζοντας” την κυβέρνηση και, ειδικότερα, το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καμμένος περιέγραψε το “σχέδιο διάλυσης” ως “απόλυτα ερασιτεχνικό, αλλά προωθούμενο από επαγγελματίες που στηρίζουν την τρόικα”. Παράλληλα επισήμανε ότι το κόμμα του “δεν έχει ούτε χρηματοδότες ούτε αφεντικά”.

Αποχωρήσεις και καταγγελίες
Εν τω μεταξύ, η συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ. σημαδεύτηκε από την αποχώρηση άλλων δύο βουλευτών. Εκτός του Κ. Μαρκόπουλου, του οποίου η φυγή θεωρήθηκε από την ηγεσία ως “προδιαγεγραμμένη”, από τους ΑΝ.ΕΛΛ. έφυγε και ο βουλευτής Πειραιά, Γ. Κουράκος.
Στην επιστολή αποχώρησης από το κόμμα ο Κ. Μαρκόπουλος κατηγόρησε τον Π. Καμμένο πως “διαπραγματευόταν με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ τη συμμετοχή μας στην κυβέρνηση και την ανάληψη υπουργικών θώκων” (σ.σ.: αναφερόμενος στο περίφημο non paper Καμμένου, που ήρθε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών μετά τις εκλογές του Μαΐου).
Επίσης ο πρώην υπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ. πως “επέλεξε συνειδητά το μικρό και το μόνο που κατάφερε είναι να στέλνει τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή”.
Επίσης, αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του έτερου αποχωρήσαντος, Γ. Κουράκου, πως πίσω από τους ΑΝ.ΕΛΛ. κρύβεται ο πρώην υπουργός, Γ. Βουλγαράκης, του οποίου το όνομα ενεπλάκη στο σκάνδαλο Βατοπεδίου και είχε δηλώσει -για άλλη υπόθεση, περί εμπλοκής του σε off shore εταιρείες- πως “ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό”.
Συγκεκριμένα, ο Γ. Κουράκος κατήγγειλε πως “με πήρε τηλέφωνο ένας πολιτικός και μού είπε: Τώρα πού βρήκαμε λεφτά για το κόμμα, τώρα το διαλύετε;”. Ο κ. Κουράκος διευκρίνισε πως ο πολιτικός αυτός ήταν ο Γ. Βουλγαράκης και τού απάντησε: “Τι μου ζητάς; Να μαζέψω εγώ τον Χρ. Ζώη; (σ.σ.: τον εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛΛ. που αποχώρησε την Τετάρτη).
Τότε, πάντα κατά τον Γ. Κουράκο, ο Γ. Βουλγαράκης τού ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον Χρ. Ζώη για να τον “συγκρατήσει”. Μάλιστα, ο βουλευτής Πειραιά επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Χρ. Ζώης είναι πρόθυμοι να ζητήσουν από τον εισαγγελέα άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί τους.
Ο ίδιος ο Γ. Βουλγαράκης, πάντως, με σχόλιό του στο twitter, επιβεβαίωσε μεν την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ. Κουράκο, διαψεύδοντας, πάντως, ότι έχει σχέση με το κόμμα του Π. Καμμένου. «Είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές -από καθαρό και μόνο ενδιαφέρον- μετατρέπονται σε 'επιχειρήματα' αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός ισχυριζόμενος πως “προσωπικά είμαι εκτός πολιτικής από επιλογή και δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σε κανένα επίπεδο με κανένα κόμμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: