ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Καλά Χριστούγεννα καλές Γιορτές και Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος

Άναψε απόψε στις 7.30, ανάβει ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην Πάτρα, που έχει τοποθετηθεί εξ ολοκλήρου, από τους εργαζομένους του τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων και θα φωτίσει το κέντρο της πόλης (από Αγίου Ανδρέου, έως Καραϊσκάκη και από Γούναρη έως Κολοκοτρώνη) αλλά και περιφερειακά (Ακρωτηρίου και Έλληνος Στρατιώτου).
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Έργων Αυτεπιστασίας Γιώργος Σιγαλός, εκφράζει και δημοσίως τις ευχαριστίες του, στους εργαζόμενους του τομέα Ηλεκτροφωτισμού, οι οποίοι κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και δεδομένων των απεργιακών κινητοποιήσεων όλο αυτό το διάστημα, κατάφεραν να τοποθετήσουν τον εορταστικό διάκοσμο, έγκαιρα. 
Να σημειωθεί, ότι αναλόγως των καιρικών συνθηκών, θα στολιστούν γιορτινά, εκτός από το εμπορικό κέντρο της Πάτρας και άλλες συνοικίες του Δήμου Πατρέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: