ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Η ειρήνη δεν είναι δωράκι να χαρίζεται προς εξευμενισμό των μιλιταριστών



Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στην Ε.Ε., στο δείπνο που παρέθεσε η Σουηδική Ακαδημία στους ευρωπαίους ηγέτες. Μετά την τελετή απονομής του Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ σημείωσε ότι η ειρήνη και η δικαιοσύνη δεν είναι τα «αστραφτερά έπαθλα των πολιτικών σκοπιμοτήτων».
Η ειρήνη, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι το πολυτιμότερο αγαθό για την ανθρωπότητα και όχι «δωράκι» που μπορεί να χαρίζεται για «να εξευμενίζεται η επιθετικότητα των στρατιωτικών μονάδων ταχείας επέμβασης, ούτε η αναλγησία που επιδεικνύουν οι κυρίαρχες δυνάμεις της Ε.Ε. έναντι των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και η οποία καθημερινά διογκώνεται».


Δεν υπάρχουν σχόλια: