ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Μέτρα - σοκ με θεατρινισμούς των τριών, Σαμαρά – Βενιζέλου - Κουβέλη

Πολύ το σκέφτονται το... οικονομικό ζήτημα!

Αλλά την διακυβέρνηση της χώρας έχουν αναλάβει οι… μπατιριμένοι Τραπεζίτες!

Δεν συζητάμε για μέτρα, αλλά τον στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, δηλώνουν Βενιζέλος και Κουβέλης για τη συνάντηση με Σαμαρά, τη στιγμή που από τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας διαρρέουν μέτρα αφανισμού των εισοδημάτων. Ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα ΑΥΓΗ, τόσο για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, που αυξάνουν κατά δύο έτη, όσο και για τα μέτρα, που έχει έτοιμα η κυβέρνηση, τα οποία  ξεπερνούν κάθε... μνημονιακή προσδοκία. Και τούτο διότι, καθηλώνουν τους μισθούς, αφανίζουν τις συντάξεις και διαλύουν την Υγεία.
Οι Βενιζέλος και Κουβέλης θα ήθελαν, απλώς, η ανακοίνωση των μέτρων αυτών να συνοδευτεί με την εκ μέρους της Τρόικας αποδοχή της συζήτησης για κάποια παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής. Πλην όμως οι Τροϊκανοί επιμένουν και άρεται κάθε δυσαρέσκεια από την κυβερνητική Τρόικα του εσωτερικού.
- Νέα αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, 1.400 ευρώ πλαφόν στο σύνολο των συντάξιμων αποδοχών, μείωση όλων των συντάξεων, ακόμη και των αγροτικών (ΟΓΑ), νέες μειώσεις μισθών στις ΔΕΚΟ και των εφάπαξ στο Δημόσιο, ορισμένα από τα μέτρα που έχει έτοιμα η κυβέρνηση.
«Συσκευασία» για τα άγρια μέτρα που έχει έτοιμα να προσφέρει στην Τρόικα η κυβέρνηση μήπως και κερδίσει την «εμπιστοσύνη» των δανειστών και των αγορών, αναζητούν οι τρεις, κατ’ επίφαση συγκυβερνώντες πολιτικοί αρχηγοί, αφού επί της ουσίας την διακυβέρνηση της χώρας έχουν αναλάβει οι… μπατιριμένοι Τραπεζίτες . Ιδιαίτερα οι Κουβέλης και Βενιζέλος, όπως διεφάνη από τις δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση με τον Σαμαρά. «Συζητάμε για τα υπαρκτά προβλήματα σε σχέση με την κοινωνία», καθώς «η κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει άλλα βάρη», δήλωσε ο Φ. Κουβέλης, ως δήθεν συμπάσχων. «Κακώς συζητάμε για μέτρα» είπε ο Ευ. Βενιζέλος. Και οι δύο όμως διευκρίνισαν ότι δεν υπάρχει διαφωνία με τον Αντ. Σαμαρά, αφού, όπως δήλωνε ανώτατη κυβερνητική πηγή, «τα μέτρα είναι μέτρα».
Αλίμονο κι αν δεν ήσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: