ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η ΝΔ καμώνεται ότι δεν γνωρίζει για τη στάση πληρωμών στο εσωτερικό

Παν. Λαφαζάνης. Άναψε φωτιές στη ΝΔ.

Παρόλο που το δημόσιο  ήδη χρωστάει τουλάχιστον έξι δις ευρώ σε υποχρεώσεις του

«H χρεοκοπία -είπε ο Παν. Λαφαζάνης σημειώνοντας ότι δεν το λέει ως απάντηση στο ελληνικό πρόβλημα- σε κάθε περίπτωση είναι ένα όπλο των αδύνατων όταν φτάνουν σε ένα σημείο που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους, δείτε τι γίνεται καθημερινά στην κοινωνία και την Οικονομία, επομένως δεν πρέπει να την εμφανίζουμε και εδώ στην Ελλάδα ως μπαμπούλα».
Σημείωσε, μάλιστα, πως «θα μπορούσε να είναι ένα διαπραγματευτικό ατού» για την Αθήνα έναντι των εταίρων.
Τούτη η δήλωση, που έγινε στα πλαίσια ρεπορτάζ, στον ραδιοσταθμό Αlpha, θεωρήθηκε «ντροπή» από την ΝΔ, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αναγνωρίζει ότι έχει ήδη προχωρήσει σε στάση εσωτερικών πληρωμών, παρόλο που το δημόσιο  χρωστάει τουλάχιστον έξι δις ευρώ σε υποχρεώσεις του προς Έλληνες πολίτες.
 Μιλώντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοσταθμό, επισήμανε ότι «η χρεοκοπία, εν γένει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι κατ’ ανάγκη καταστροφικό», τονίζοντας ότι υπάρχει μια κινδυνολογία γύρω από αυτόν τον όρο και μια τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, η οποία ξεκινά από την προεκλογική περίοδο και ακόμη συνεχίζεται.

Επιμήκυνση μαρτυρίου
 Ο Παν. Λαφαζάνης αναφέρθηκε και στο θέμα της επιμήκυνσης, για την οποία εκτίμησε ότι δεν θα προσφέρει λύση, γιατί θα συνοδευτεί από πρόσθετα μέτρα, όταν «το πρόβλημα για τη χώρα είναι η άγρια λιτότητα».
«Δεν θα προσφέρει ανάσα, αντιθέτως θα έχουμε και περισσότερα, πρόσθετα μέτρα, κάτι το οποίο μας αποκρύβουν» είπε και πρόσθεσε: «Δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, θα επιμηκύνουμε το βασανιστήριο και θα το κάνουμε μάλλον πιο οδυνηρό, χωρίς καμία προοπτική».
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι με τις δηλώσεις του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ «εύχεται τη χρεοκοπία της χώρας».
«Λίγες εβδομάδες πριν, ζητούσε απροκάλυπτα την έξοδό μας από το ευρώ και την Ευρώπη. Ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση θα του κάνουν τη χάρη. Τέτοιες, όμως, δηλώσεις αποτελούν ντροπή» πρόσθεσε η ΝΔ.

Ανταπάντηση ΣΥΡΙΖΑ
 Ανταπαντώντας στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ την κατηγόρησε ότι «συνεχίζει τον βρώμικο πόλεμο λάσπης, παραποίησης και παραπληροφόρησης, γιατί είναι το τελευταίο όπλο που έχει μείνει σε ένα κυβερνητικό κόμμα που καταρρέει καταστρέφοντας τη χώρα».
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, αφού η συγκυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει, και μάλιστα με τον πιο σκληρό τρόπο, τις καταστροφικές μνημονιακές συνταγές, οδηγώντας τη χώρα στη χρεοκοπία και στην έξοδο από την Ευρωζώνη. Η λάσπη, η συκοφαντία και η παραπληροφόρηση δεν πείθουν πλέον κανέναν. Ο βασιλιάς είναι γυμνός» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: