ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Οργισμένη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για το ξεσπίτωμα των υπερχρεωμένων

Οι δανειολήπτες στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ


«Ούτε ένας δεν θα επιτρέψουμε να πεταχτεί στο δρόμο»
Ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σχέδιο της Τρόικας να αρθούν οι απαγορεύσεις των πλειστηριασμών αναφέρει τα εξής: «Το σχέδιο της εσωτερικής υποτίμησης  της Τρόικας περνάει πλέον στην επόμενη φάση, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ζητείται η άρση απαγόρευσης των πλειστηριασμών, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να βγούνε στο σφυρί δεκάδες χιλιάδες σπίτια.
Σε μια περίοδο που τα περισσότερα νοικοκυριά αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους λόγω της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου, που έχει συρρικνώσει τα εισοδήματά τους και έχει οδηγήσει  χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία, αποτελεί μέγιστη πρόκληση η απαίτηση των εκπροσώπων των δανειστών να πεταχτούν οικογένειες στο δρόμο.
Η τρικομματική συγκυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος που δρομολογείται σε βάρος  της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας, που βομβαρδίζεται καθημερινά με νέα δυσβάσταχτα μέτρα και οδηγείται σε ανθρωπιστική κρίση.
Η ολοκληρωμένη πρόταση που κατέθεσε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καθίσταται, μετά από αυτή τη δρομολογούμενη εξέλιξη, αναγκαία, επιτακτική και επίκαιρη όσο ποτέ. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προειδοποιεί την κυβέρνηση και την Τρόικα ότι δεν θα τους επιτρέψει  να  πετάξουν ούτε έναν άνθρωπο στο δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: