ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τώρα ο ρατσισμός που οδήγησε στο έγκλημα ονομάστηκε ξεκαθάρισμα

Αλιευμένο από το left.gr


Η Χρυσή Αυγή απειλεί με δικαστικές προσφυγές
Μετά τον σάλαγο που δημιούργησε το έγκλημα κατά του Ιρακινού στην Αθήνα, από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για «στοχοποίησή» της, προειδοποιώντας ότι οποιαδήποτε δημόσια αναφορά που θα συσχετίζει το κόμμα με οποιοδήποτε περιστατικό βίας θα καταγγέλλεται άμεσα στις δικαστικές αρχές.
Με αυτή την αντίληψη το κόμμα που δια του σημερινού κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του δεν σεβάστηκε τον προεκλογικό διάλογο σε τηλεοπτικό κανάλι ξυλοκοπώντας εκπρόσωπο άλλου κόμματος, σήμερα απειλεί να μετατρέψει  πολιτικά ζητήματα σε δικαστικές υποθέσεις!
«Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ με αναφορές σε περιστατικά δήθεν ρατσιστικής βίας, προβοκάτσιες, αλλά και ανύπαρκτα γεγονότα που δημιουργούν κλίμα κοινωνικού πόλεμου», σημείωσε το κόμμα σε ανακοίνωσή του. «Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το τελευταίο "ρατσιστικό" έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας δεν είχε καμία σχέση με... ρατσιστικά κίνητρα και οφειλόταν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών», πρόσθεσε.
Υπογράμμισε ακόμη πως «καταδικάζει κάθε εγκληματική ενέργεια» όπως και «τους συκοφάντες που στοχοποιούν» το κόμμα.
Ωστόσο το αλίευμα που παραθέτω από το διαδίκτυο για το αντίθετο μας προϊδεάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: