ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

«Πας μη Έλλην βάρβαρος» κατά την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή

ΑΝΤΕΝΑ TV 7-6-12, ο "φιλήσυχος" άνδρας Κασιδιάρης στο... ειρηνικό έργο του!


Ο «φιλήσυχος» εκπρόσωπος Τύπου της αρνείται το δικαίωμα σε άλλον Θεό

Την αντίθεση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής στο δικαίωμα των μεταναστών να προσεύχονται σε δημόσιους χώρους εξέφρασε για άλλη μία φορά ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι αντίθετη στο δικαίωμα των μεταναστών να προσεύχονται σε δημόσιους χώρους και υπογράμμισε ότι το Σύνταγμα επιτρέπει δημόσιες συναθροίσεις μόνο σε Έλληνες. Κοινώς κατά τον «φιλήσυχο» βουλευτή της, η Χρυσή Αυγή εμφορείται από την αντίληψη: «Πας μη Έλλην Βάρβαρος»! Και αφού δεν είναι Έλληνας δεν έχει δικαίωμα, επί της Ελλάδος, σε Θεό!
Παραδέχτηκε ότι η Χρυσή  Αυγή έχει «αντιδράσει» σε ανάλογες συναθροίσεις, ενώ αρνήθηκε να συγκρίνει τους «παππούδες μας που πήγαν στην Αμερική με τους Πακιστανούς».
Επιπλέον, υποστήριξε ότι είναι παράλογο να δίνονται στάδια για να προσεύχονται οι μετανάστες.
Όσον αφορά στα επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά κατά την μεταφορά του κατηγορούμενου για την υπόθεση κακοποίησης 15χρονης στην Πάρο, ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι ήταν απλώς μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας κι ότι «αν έγιναν και κάποια επεισόδια, συμβαίνουν αυτά». 

(Πηγή: www.alterthess.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: