ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Αναπάντεχη αποκάλυψη! Στη Κρήτη για οικογενειακές διακοπές ο Αλέξης

Αποκλειστική φωτογραφική αποκάλυψη από το rethnea.gr.


Ο καντινιέρης κυρ Μ(…) ευθύνεται για την επί χρόνια απόκρυψη της είδησης!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
Σήμερα θα μου επιτρέψετε να… λαϊκίσω περί του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό πριν σας εξομολογηθώ ότι είμαι ένας από αυτούς στην Πάτρα, όπου όταν στο χώρο του ΣΥΝ τέθηκε θέμα προεδρίας μετά το… κεραμιδαριό που μας άφησε ο τέως ομόλογος Αλέκος, στήριξα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος. Οικογενειακές διακοπές στο χωριό Ροδάκινο, στο Ρέθυμνο, κάνει από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το rethnea.gr.
Ο Αλέξης, δεν περιστοιχίζεται από αστυνομική φρουρά και για την άφιξή του στο Ροδάκινο δεν είχαν καν ενημερωθεί οι τοπικές αστυνομικές αρχές, όπως είθισται  να γίνεται με τους πολιτικούς. Εδώ θα σημειώσω το… ατόπημα του Αλέξη, που επαναλαμβάνεται δις καθώς σε αεροπορικό του ταξίδι στραπατσάρησε το Πρωτόκολλο αρνούμενος να ταξιδεύσει στη θέση των VIPs και όχι μόνον. Στην έξοδο πάλι αρνήθηκε να κάνει χρήση του οχήματος μεταφοράς των VIPs. Αποτέλεσμα ήταν να κοψοχολιαστούν οι άνδρες Ασφαλείας που παρά την άρνηση Αλέξη έχουν την ευθύνη φύλαξής του, ιδιαίτερα μετά από κείνη την απειλητική δήλωση Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής. Ξέρετε αναφέρομαι στον αρχηγό Φυρερίσκο εκείνων των πρωτοπαλίκαρων και συγκεκριμένα εκείνου του Καραϊσκάκη, που με το λεφούσι του, μετά το γιουρούσι κατά των αλλοεθνών Ρομά στο Αιτωλικό, τον πήραν με τα κουμπούρια του κυνήγου οι «κουμπάροι» και τον έφτασαν στο… Τεπελένι. Προς δόξαν και ξεφτίλα του ονόματος του γιού της Καλόγρηας!

Κι άλλη φωτογραφία για να μην μένετε με την εντύπωση ότι οι αριστεροί δεν κάνουν θαλασσινό μπάνιο.
 Επανέρχομαι στα σημερινά.   
Με τη σύντροφό του Μπέτυ (Περιστέρα), τα δυο αγοράκια του, ήτοι τον δυο ετών Παύλο –Παύλο έλεγαν και εκείνον τον φελό το Βασιλιά βρε Αλέξη μου!-  και το μόλις 40 ημερών νεογέννητο αγοράκι του, την μητέρα της Μπέτυς και ένα ακόμα φιλικό τους ζευγάρι που επίσης έχει δυο παιδάκια, ο Αλέξης έχει καταλύσει σε ένα ξενοδοχείο μέσου κόστους, χωρίς ιδιαίτερες πολυτέλειες. Ε, άμα σας πω και το ξενοδοχείο, αποκλείεται ο Αλέξης να κάνει ήσυχες διακοπές.
Επιλέγει να περνά την ημέρα του όμως, σε μια κοντινή στο ξενοδοχείο όπου μένει, παραλία, στον Π(...), όπου φτάνει στις 12 περίπου κάθε μεσημέρι με το αυτοκίνητό του, ένα τζιπ βόλκσβάγκεν, που οδηγεί ο ίδιος.
Έχει σαν στέκι του την καντίνα του κυρ Μ(…) που βρίσκεται στην παραλία, ο ιδιοκτήτης της οποίας τον γνωρίζει και τον έχει πελάτη όλα τα χρόνια που πάει διακοπές στο Ροδάκινο, αλλά ποτέ δεν έλεγε κουβέντα ώστε να το πληροφορηθώ κι εγώ, που στήριξα τον Αλέξη για την προεδρία του ΣΥΝ και από πάνω στενοχώρησα και τον σύντροφο Φώτη, που αφού δεν έγινε Πρόεδρος στο κόμμα αποφάσισε να προαλειφθεί για Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας!
Έκανα το ολέθριο σφάλμα και δεν ρώτησα ποτέ που κάνει διακοπές ο Πρόεδρος του ΣΥΝ τότε και της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Και να σκεφτείτε ότι ο Αλέξης επιλέγει τη νότια Κρήτη για τις διακοπές του σταθερά επί χρόνια.
Αλλά ας όψεται εκείνος ο κυρ Μ(…) με την καντίνα του που δεν μιλούσε τόσα χρόνια. Εκτός κι αν μιλούσε και τα μεγάλα έγκυρα ΜΜΕ περίμεναν να φτάσει αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης για να βγάλουν στο ικάντι την είδηση περί διακοπών του Αλέξη.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα σας μεταφέρω μερικά στοιχεία, για να μην εξαρτάται πια η ενημέρωσή μας από καντινιέρη τον κυρ Μ(…). Ο Αλέξης, όπως θα γνωρίζετε, είναι πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας. Εξελέγη σε αυτό το αξίωμα από το 5ο Συνέδριο (7-10 Φεβρουαρίου 2008) με ποσοστό 70%, το μεγαλύτερο που έχει λάβει υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. (Γιαυτό τσαντίστηκε κι ο σύντροφος κυρ Φώτης και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια). Στην σύγκριση του ποσοστού μην προσμετρήστε την επανεκλογή του Ν. Κωνσταντόπουλου από το 2ο Συνέδριο τον Μάρτιο του 1996, όταν δεν υπήρχε συνδιεκδικητής). Ο Αλέξης εκλέχτηκε βουλευτής Α' Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Εκτός από πρόεδρος είναι και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που γεννήθηκε μετά την μεταπολίτευση (συγκεκριμένα μόλις τέσσερις ημέρες μετά την πτώση της χούντας). Στις εκλογές του Μαΐου 2012 ήταν υποψήφιος στην Αχαΐα όπου και εξελέγη[1] ανεβάζοντας το κόμμα στην πρώτη θέση στον νομό.
        Λοιπόν, στις 10 Φεβρουαρίου του 2008 εξελέγη[2] πρόεδρος του κόμματος, διαδεχόμενος τον Αλέκο Αλαβάνο που δεν επιθυμούσε να ανανεώσει τη θητεία του για αδιευκρίνιστους λόγους. Μετά ο κυρ Αλέκος στραβομουτσούνιασε και το ματαμετάνοιωσε, αλλά πώς να ξαναγινόταν Πρόεδρος. Ε, αυτονομήθηκε και την… έκανε από κούπες! Τότε, το 2008, ο Αλέξης συγκέντρωσε από τους αντιπροσώπους 840 ψήφους (70,41%) έναντι 342 ψήφων του συντρόφου κυρ Φώτη Κουβέλη (28,67%).
         Και μετά την εκλογή του και την αποτυχία του κυρ Φώτη, ήρθαν… οι Μέλισσες!
______________



Δεν υπάρχουν σχόλια: