ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο Αλέξης Τσίπρας ανάμεσα στους δέκα πιο επικίνδυνους πολιτικούς !

Αριστερά ο επικίνδυνος Αλέξης. Δίπλα του ο Μίκης, που ζήτηση από την Φράου Μέρκελ να μην ξαναπαίξουν τα τραγούδια του στη Γερμανία, όσο η ηγεσία της ακολουθεί την πολιτική του Δ΄ Ράιχ!


Κατά την ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel»!
Τι άλλο ακόμη έχουμε να ακούσουμε από τους φελούς που διαμορφώνουν την πολιτική συνείδηση των Ευρωπαίων; Στο top-10 των «πιο επικίνδυνων πολιτικών στην Ευρώπη» κατατάσσει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel»!
Το περιοδικό δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό του για τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως εξής:

«Η τελευταία του πρόταση ήταν πως η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει απλώς να πει όχι στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Οι ιδιωτικοποιήσεις αποτελούν έγκλημα κατά τα λεγόμενά του. Έχει χαρακτηριστεί “ο πιο επικίνδυνος άνδρας της Ευρώπης” από τότε που ηγείται της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα και έχει πάρει στο κυνήγι την κυβέρνηση. Ποιος να είναι ο στόχος του; Ο Τσίπρας ποντάρει στο ότι δεν μπορεί κανείς να εκδιώξει την Ελλάδα από το ευρώ και ασκεί δομική αντιπολίτευση».

Αυτά γράφει το έγκυρο(;) «Der Spiegel» για την πολιτική κατάσταση στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως είναι γνωστό υποστηρίζει ότι πρέπει και η Γερμανία κάποτε να βάλει το χέρι στην τσέπη της και να επιστρέψει τα κλεμμένα των ελλήνων από την εποχή του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, που η αξία τους ξεπερνά το ελληνικό χρέος.
Αλλά παρηγορηθείτε, αφού την ίδια στιγμή, το περιοδικό κατατάσσει στην λίστα των «πιο επικίνδυνων πολιτικών στην Ευρώπη» και δύο Γερμανούς που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς με επικριτικά σχόλια για την Ελλάδα:
Πρόκειται για τον γενικό γραμματέα των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών Αλεξάντερ Ντομπρίντ που ζητεί ανοιχτά πλέον την αποπομπή της Ελλάδας από την ευρωζώνη, καθώς και τον υπουργό Οικονομικών της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild είχε επίσης ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Μάλιστα ο Σέντερ έλεγε ότι «εδώ ισχύει ο παλαιός κανόνας της ορειβασίας: όταν ο άλλος κρέμεται από το σχοινί σου και κινδυνεύεις να σε παρασύρει στον γκρεμό, τότε πρέπει να κόψεις το σχοινί».
Κατά τα άλλα οι περισσότεροι «επικίνδυνοι πολιτικοί της Ευρώπης» προέρχονται από τον χώρο των συντηρητικών και ευρω-σκεπτικιστών, εκτιμά το γερμανικό περιοδικό.
Σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Το περιοδικό υπενθυμίζει ότι η εφημερίδα Il Giornale, που πρόσκειται στον Μπερλουσκόνι, κυκλοφόρησε πρόσφατα με πρωτοσέλιδο «Τέταρτο Ράϊχ» και σχόλια ανάλογου ύφους για τη Γερμανία.
Στην ίδια λίστα περιλαμβάνεται η Μαρίν Λε Πεν, ο Ολλανδός ακροδεξιός Γκέερτ Βίλντερς «ο οποίος, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, είχε χαρίσει στον Έλληνα πρεσβευτή στη Χάγη μία δραχμή», ο Αυστριακός ομοϊδεάτης του Χάϊντς Κρίστιαν Στράχε (πρώην συνεργάτης και διάδοχος του Γιεργκ Χάϊντερ στη ηγεσία του λαϊκιστικού δεξιού κόμματος της χώρας), καθώς και ο ευρωσκεπτικιστής Νάϊτζελ Φάρατζ, ηγέτης του βρετανικού «Κόμματος της Ανεξαρτησίας», ο οποίος κάθε τόσο προκαλεί γέλωτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τις ρητορικές εξάρσεις του υπέρ της Γηραιάς Αλβιώνος και κατά της Ε.Ε. (παράδειγμα: για τον πρόεδρο της Ε.Ε. είχε δηλώσει στο Στρασβούργο ότι «έχει το χάρισμα μίας πατσαβούρας»).

(Πηγή, απ’ όπου αντλήθηκαν τα στοιχεία: Deutsche Welle Greek). Τα σχόλια είναι του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια: