ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Προετοιμασία στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ενόψει της Πανελλ. Συνδιάσκεψης

14-6-12, προεκλογική συγκέντρωση στην Ομόνοια, χαιρετισμός από την Σ. Σακοράφα.


Σε συνεδρίαση της Ο.Ε. συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα
Με αντικείμενο οργανωτικά θέματα, στην πορεία προς την Πανελλαδική συνδιάσκεψη και το ιδρυτικό συνέδριο της άνοιξης συνεδρίασε την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012 η Οργανωτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Την εισήγηση έκανε η Σοφία Σακοράφα, η οποία είχε καθολική αποδοχή και επελέγη η λίστα των μελών των Ομάδων της Ο.Ε.
Στη συζήτηση προτάχθηκε η αναγκαιότητα έγκαιρης διαμόρφωσης προσχεδίου διακήρυξης αρχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κατά το πρότυπο «τι είναι και τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ». Συγχρόνως ανταλλάχθηκαν απόψεις για το ρόλο της Ο.Ε., το μοντέλο του πολιτικού φορέα, τη σχέση οργάνωσης και δράσης κλπ.
Τα μέλη της Ο.Ε. κατέληξαν τα εξής, που αναφέρονται παρακάτω:

1)                   Η Ο.Ε. διαιρείται σε ομάδες κατά περιφέρεια. Κάθε ομάδα έχει την ευθύνη να βοηθήσει και να συντονίσει τη δράση των τοπικών, κλαδικών και χώρου εργασίας οργανωμένων δυνάμεών μας, ώστε να οργανωθούν όσο το δυνατό περισσότερες ανοιχτές συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σε όλη την Ελλάδα και να εγγραφούν χιλιάδες μέλη στην οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Οι περιφέρειες είναι: 1) Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, 2) Κεντρική Μακεδονία πλην Θεσσαλονίκης, 3) Θεσσαλονίκη, 4) Δυτική Μακεδονία, 5) Θεσσαλία, 6) Ήπειρος, 7) Στερεά Ελλάδα, 8) Πελοπόννησος, 9) Δυτική Ελλάδα, 10) Ιόνια, 11) Κυκλάδες, 12) Δωδεκάνησα, 13) Αιγαίο, 14) Κρήτη, 15) Αττική (Αθήνα-Πειραιάς-Αττική).
2)                  Ειδικά για την Αττική, συγκροτείται ευρύτερο συντονιστικό λόγω του κεντροβαρούς χαρακτήρα της περιφέρειας.
3)                  Συγκροτήθηκε ομάδα που θα επεξεργαστεί και θα υποβάλει πρόταση για τον τρόπο οργάνωσης των ανοιχτών συνελεύσεων, την επιλογή/εκλογή γραμματειών τον Οργανώσεων, τον τρόπο αντιπροσώπευσης στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, τη συγκρότηση της Π.Σ και τον τρόπο λήψης απόφασης.

Η ομάδα αυτή αποτελείται από τους: Αθανασίου Κ., Βίτσα Δ., Καμπετσή Κ., Κλαυδιανό Π., Παναγιώτου Σ., Πλειώνη. Δ. Συγκροτήθηκε ομάδα που θα επεξεργαστεί και θα υποβάλει πρόταση για τις αρχές συγκρότησης και λειτουργίας του πολιτικού φορέα από την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη προς το Συνέδριο.
Η ομάδα αποτελείται από: Θεωνά Γ., Κοτσακά Αντ., Παππά Στ., Πριμικήρη Β. Συμφωνήθηκε ότι σε συνεδρίαση, ως το τέλος Αυγούστου 2012, το Ινστιτούτο Πουλαντζάς και η Δώρα Κοτσακά, θα παρουσιάσουν εναλλακτικές εμπειρίες μοντέλων οργανώσεων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: