ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Υπό τον εκβιασμό της Τρόικας οι τρεις… Καμπαλέρο, της Κυβέρνησης

Δεν θα θιγούν οι κοινωνικά ασθενέστεροι, λέει ο Φ. Κουβέλης. Το πιστεύετε;


Εδώ και ενάμιση μήνα αγωνιούν μην τυχόν και θυμώσει η Τρόικα

Ολοκληρώθηκε μόλις  η συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, Αντ. Σαμαρά, Ευ. Βενιζέλου και Φ. Κουβέλη, που συνήλθαν να συζητήσουν τα μέτρα λιτότητας για την εξεύρεση των 11,6 δισ. ευρώ.
«Ως πρωθυπουργός έχω το καθήκον και την ευθύνη για την εισήγησή μου», φέρεται να επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους πολιτικούς αρχηγούς, επιμένοντας παράλληλα, στην ανάγκη της λήψης μέτρων που αφορούν τα 11,6 δισ. ευρώ. «Aν δεν παίρναμε τώρα την απόφαση για τα μέτρα, τότε θα βρισκόμασταν στην απομόνωση», συμπλήρωσε. κ. Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά ότι προτιμά την απόφαση με τις θετικές συνέπειες, «δηλαδή την παραμονή μας στο ευρώ και τη δυνατότητα να κερδίσουμε τη διετή επιμήκυνση, παρά τη βεβαιότητα της αρνητικής έκθεσης και της ρήξης με τους εταίρους που συνεπάγεται τραγικούς κινδύνους».
Σε δηλώσεις του από την Ιπποκράτους, μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως είναι άδικο αυτό που «βγαίνει προς τα έξω» ότι «δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε εσωτερικό επίπεδο».
Από την πλευρά του, ο κ. Κουβέλης δήλωσε πως η προγραμματική συμφωνία παραμένει στο ακέραιο ενώ η συζήτηση έγινε στη βάση κοινής γραμμής ώστε να μην θιγούν οι κοινωνικά ασθενέστεροι!
Από τις έκτακτες επαφές που είχαν χθες, Τρίτη, με Σαμαρά και Βενιζέλο, οι εκπρόσωποι της Τρόικας εκβιάζοντας κατέστησαν σαφές ότι θα αποχωρήσουν από την Αθήνα εάν δεν τους παραδοθεί πλήρης κατάλογος των μέτρων των 11,6 δισ. Προς τούτο αναμένεται η εξαγγελία του σχετικού καταλόγου από την κυβέρνηση των τριών Καμπαλέρο!

ΣΥΡΙΖΑ: «Δήθεν» οι διαφοροποιήσεις

Για «δήθεν διαφοροποιήσεις» εντός της κυβέρνησης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την σημερινή συνάντηση των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη και τονίζει ότι «η κυβέρνηση εδώ και ενάμιση μήνα πορεύεται δίχως σχέδιο, δίχως στρατηγική, με μόνο οδηγό το μνημόνιο και την αγωνία μην θυμώσει η Τρόικα».
Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι οι δήθεν διαφοροποιήσεις τους αναφορικά με τον τρόπο και τη σειρά των μέτρων δεν μπορούν να κρύψουν αυτή την πραγματικότητα και προσθέτει ότι οι εξελίξεις αυτές φανερώνουν γρηγορότερα από ότι περιμέναμε ότι η μόνη σωτήρια στρατηγική για την χώρα, ήταν αυτή που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά για την ακύρωση και αντικατάσταση του μνημονίου.
Δυστυχώς για τη χώρα, κάθε επιλογή της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την χρεοκοπία και την έξοδο από την ευρωζώνη, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: