ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ξέπλυμα των δολοφόνων του Ιρακινού από το κανάλι "EXTRA 3" και την εφημερίδα "Δημοκρατία"

Ευρηματικό! Αμφιβάλει κανείς;

Άλλο ένα θερινό φασιστο-σόου, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Παναγιώταρο, και σκηνοθέτες τον Σπύρο Καρατζαφέρη και τον παρουσιαστή Αντώνη Μυλωνάκη
Αυτή την εβδομάδα, παρακολουθούμε την αναρρίχηση του τηλεοπτικού καναλιού «EXTRA 3» στα υψίπεδα του φασισμού, με τη προχτεσινή εκπομπή να ξεπλένει τη δολοφονία του Ιρακινού και τους Μυλωνάκη-Καρατζαφέρη να χαριεντίζονται με τον Ηλία Παναγιώταρο. Ο κ. Μυλωνάκης βέβαια, δεν είναι ένας τυχαίος «δημοσιογράφος», είναι πρώην υποψήφιος του ΛΑΟΣ στη Β' Αθήνας και τομεάρχης Άμυνας του κόμματος, ως απόστρατος συνταγματάρχης Αεροπορίας.
Η δολοφονία του ιρακινού ξεπλένεται με ανείπωτα χυδαίο τρόπο. Στην εκπομπή παρεμβαίνει ακόμα και μετανάστης, που δηλώνει «εκπρόσωπος» Πακιστανών και υποβάλλει τα σέβη του στη Χρυσή Αυγή, ενώ ο Παναγιώταρος χαρακτηρίζει προβοκάτσια στη ΧΑ τις ρατσιστικές επιθέσεις.
Όμως, η γραμμή για το ξέπλυμα της πρώτης δολοφονίας, που αναγνώρισαν ως ρατσιστική δολοφονία η κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ, δουλεύει σε πολλά επίπεδα. Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι μια εφημερίδα σαν τη «Δημοκρατία» θα ήταν κοντά στο Δένδια και κατά της ανταγωνίστριάς της ΝΔ, Χρυσής Αυγής, φαίνεται ότι κακώς θα το περίμενε. 

(Από το πόρταλ left.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: