ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Αφγανοί μετανάστες έσωσαν την ζωή δύο λουομένων στην Αχαΐα

Φωτογραφία Αρχείου.


Μάθημα ανθρωπιάς, γιατί η ανθρώπινη ζωή δεν έχει χρώμα!
Δύο αλλοδαποί, αφγανικής υπηκοότητας, δίνοντας μάθημα ανθρωπιάς, επενέβησαν σε δύο περιπτώσεις πνιγμού σώζοντας δύο ανθρώπινες ζωές. Το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με το πόρταλ  dete.gr,  ένας ηλικιωμένος που κολυμπούσε σε παραλία της Αχαΐας άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τις φωνές του άκουσαν δύο Αφγανοί που περπατούσαν στο σημείο, ένας εξ αυτών βούτηξε στα νερά, και τον έσωσε από βέβαιο πνιγμό.
Δεν είναι όμως το μοναδικό περιστατικό. Το ίδιο είχε συμβεί και προ ημερών με έναν 19χρονο λουόμενο ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε.
Και πάλι στο σημείο δεν υπήρχε ναυαγοσώστης με αποτέλεσμα να σπεύσει και πάλι... διερχόμενος αλλοδαπός  ο οποίος κατάφερε και  «τράβηξε» τον νεαρό. Γιατί η ανθρώπινη ζωή δεν έχει χρώμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: