ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τα συμφέροντα των δανειστών υπερασπίστηκε πάλι ο Σ. Κεδίκογλου

Σ. Κεδίκογλου, μία ακόμη ντήλερ των δανειστών-τοκογλύφων.


«Έχει ξεπεράσει τα όρια της χυδαιότητας» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «ντουέτο αντιευρωπαϊστών» τον Αλέξη Τσίπρα και τον Μάρκους Ζέντερ (υπουργό Οικονομικών της Βαυαρίας και Χριστιανοκοινωνιστή).
Ο Μάρκους Ζέντερ είχε καλέσει σε «παραδειγματική έξωση» της Ελλάδας από το ευρώ, έτσι ώστε η Ευρωζώνη «να δείξει τα δόντια της» είπε ο Σ. Κεδίκογλου.
Για τον Αλέξη Τσίπρα, και το γερμανικό περιοδικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε: «Η πιο πρόσφατη πρότασή του είναι περίπου, πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αρνηθεί απλώς να συζητήσει με την Τρόικα, και θέλει να "ποινικοποιήσει" την ιδιωτικοποίηση κρατικών επιχειρήσεων. «Ευτυχώς για την πατρίδα, οι Έλληνες πολίτες και η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψουν να πραγματοποιήσει τις απειλές του» πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.
Υπενθυμίζεται ότι στο άρθρο του γερμανικού περιοδικού, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ως ένας από τους πλέον επικίνδυνους Ευρωπαίους πολιτικούς. 

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Σε σημερινό σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στη ΝΕΤ, για το δημοσίευμα του Spiegel, που χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως έναν πολιτικό ηγέτη από τους δέκα επικίνδυνους της Ευρώπης, αναφέρονται τα παρακάτω:
«Θα συνιστούσαμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο της πιο επικίνδυνης για το λαό και τον τόπο κυβέρνησης από την μεταπολίτευση και μετά απλά να σκέφτεται λογικά πριν τοποθετηθεί.
Οι δανειστές μας και ο ελληνικός λαός, έχουν άραγε τα ίδια ακριβώς συμφέροντα και διατρέχουν τους ίδιους κινδύνους; Η χρεοκοπία και η εξαθλίωση του λαού μας, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου είναι για τους δανειστές μας κέρδος. Όποιος απειλεί την ηγεμονία και την κερδοσκοπία τους είναι επικίνδυνος. Όποιος την ευνοεί είναι ευχάριστος και σπουδαίος ηγέτης. 
Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί τίτλο τιμής να τον φοβούνται αυτοί που καταδικάζουν τη χώρα στη φτώχια και στην εξαθλίωση.
Άλλωστε ο λαός μας έχει πλέον καταλάβει πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος και ποια η σωτηρία.
Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την τριανδρία της καταστροφής που μας κυβερνά: Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται».

Σε άλλο σχόλιό του ο  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σημειώνει:
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που έχει αναλάβει το ρόλο του αποκλειστικού σχολιαστή των δηλώσεων του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου. Έχει ξεπεράσει τα όρια της χυδαιότητας και έχει αγγίξει τα όρια της γελοιότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: