ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

«Το εκλογικό αποτέλεσμα ωρίμασε τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο Κ. Πουλάκης.

Τέλος Αυγούστου ξεκινούν και πάλι, σε όλη τη χώρα, οι ανοικτές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ
Επεξεργάζονται τις θέσεις και τις προτάσεις τους στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς αναμένουν ότι αργά ή γρήγορα θα κληθούν να αναλάβουν κυβερνητικές ευθύνες. «Αναγνωρίζουμε παρά πολύ καλά ότι τον Μάρτιο ήμασταν ένα κόμμα του 4,5% και μέσα σε 4 μήνες φτάσαμε να είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση με 27%» επισημαίνει ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, προσθέτοντας ότι το κόμμα προετοιμάζεται ώστε να ανανεώσει τον προγραμματικό του λόγο.
«Το εκλογικό αποτέλεσμα ωρίμασε τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ» λέει μεταξύ άλλων ο Κ. Πουλάκης, ο οποίος τονίζει: «Οι πολίτες θέλουν να στρατευτούν σε αυτόν τον αγώνα» και ο ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί έτοιμος να αναλάβει την κυβέρνηση.
Δεκάδες στελέχη, τα οποία διαθέτουν την απαιτούμενη επιστημονική και πολιτική εμπειρία, σχεδιάζουν και μελετούν κάθε τομέα που αφορά κυβερνητικές δράσεις. Ταυτόχρονα μια πλειάδα στελεχών που κεντρικό ρόλο παίζουν τόσο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης, αλλά και ο Ανδρέας Καρίτζης επεξεργάζονται μια σειρά προτάσεις και εισηγήσεις ώστε να βοηθηθεί και η κοινοβουλευτική ομάδα στο έργο της στη Βουλή, αλλά και να επικαιροποιηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Τον επόμενο μήνα θα συγκεντρωθούν στην Κουμουνδούρου οι πρώτες εισηγήσεις και μελέτες που θα αφορούν όλους τους τομείς μιας κυβερνητικής πρότασης.
Στο μεταξύ περί το τέλος Αυγούστου ξεκινούν και πάλι, σε όλη τη χώρα, οι ανοικτές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που ατόνησαν λόγω θέρους, καθώς έχει προγραμματιστεί μέσα στον Οκτώβριο να συγκληθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του σχήματος, ώστε το κόμμα την ερχόμενη άνοιξη να προχωρήσει στο ιδρυτικό του συνέδριο. Ο πρώτος απολογισμός από τις λαϊκές συνελεύσεις και τις εγγραφές νέων μελών, σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι θετικός, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται οργανώσεις ακόμη και σε περιοχές όπου δρούσαν μέλη που μετρούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: