ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Στρατηγός είναι ότι θέλει κάνει – Ούτε ένας διορισμός δεν του επιτρέπεται;

Κάποιοι βάλθηκαν να του αφαιρέσουν τον τίτλο του στρατηγού σέ όλα!


Μόνον που αυτός αφορούσε την… 
φτωχή κόρη του!
 Ο στρατηγός άνεμος, έστω και για μία ημέρα έκανε το θαύμα του και δρόσισε το οικογενειακό περιβάλλον του  μεγάλου κυρίου Βύρωνα. Ως τέως πρόεδρος του Κοινοβουλίου, ο Βύρωνας Πολύδωρας διόρισε τη μία από τις κόρες του σε οργανωτική θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του στη Βουλή προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. 
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα Νέα» ο Βύρωνας Πολύδωρας, διετέλεσε πρόεδρος της Βουλής για μία ημέρα μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων και σε αυτό το διάστημα διόρισε την κόρη του στο γραφείο του. Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 23 Ιουλίου.
Ο ίδιος απαντά ότι ο διορισμός είναι νόμιμος κι ότι έκανε μόλις έναν διορισμό, (σ.σ.: της… φτωχής κόρης του) ενώ θα μπορούσε να διορίσει έως 6 μετακλητούς υπαλλήλους.
Βέβαια, όπως έκανε και κάποιος της αριστεράς της ευθύνης που διόρισε την δική του κόρη και κανείς δεν μίλησε. Γιατί τέτοια αδικία σήμερα στον… αέρινο στρατηγό;
Άλλωστε στρατηγός είναι ότι θέλει κάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: