ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πογκρόμ κατά συνταξιούχων και μεταναστών για να κρύψουν τα μέτρα

Τους συνέλαβαν. Θα τους πάνε που;


Ο Υπ. Δ.Τ. Δένδιας βρίσκεται σε μόνιμο ακροδεξιό παραλήρημα

Επίδειξη κοινωνικής αναλγησίας σε όλα τα μέτωπα από την κυβέρνηση, με στόχο την πυροδότηση κοινωνικού εμφυλίου πολέμου, προκειμένου να περάσουν, χωρίς αποτελεσματικές αντιδράσεις, τα νέα μνημονιακά μέτρα. Ο υπουργός Οικονομικών, Ι. Στουρνάρας, συμφώνησε με την τρόικα τα μέτρα - σοκ, που διαλύουν τις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές, ύψους 5,5 δισ. ευρώ.
Την ίδια ώρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, πυροδοτεί το δικό του πογκρόμ κατά των μεταναστών, σε μια καταφανή προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει ατζέντα καταφεύγοντας στην ακροδεξιά ρητορεία. Από το σαββατοκύριακο συνελήφθησαν 6.130 μετανάστες, ανάμεσά τους και μερικοί χωρίς χαρτιά.
Τους μεταφέρουν στα κτίρια των σχολών Αστυνομία Ξάνθης – Κομοτηνής. Αντιδρούν οι άνδρες της Αστυνομίας και η Ομοσπονδίας τους. Η κυβέρνηση επετέθη στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την πολιτική του κριτική για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την ξενοφοβία υποσκάπτει το κύρος της χώρας! Άκουσον, άκουσον!
Κάνετε κλικ στα υπογραμμισμένα για περισσότερη ενημέρωση.






  Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: