ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ρατσισμός: Σε δράση τα δίκυκλα των δολοφόνων της Ακροδεξιάς

Αιγύπτιος ψαράς, θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο Πέραμα.


Ρατσιστικό αμόκ. Νύχτες Κρυστάλλων απειλούν την ενότητα της χώρας

Κι ούτε μία σύλληψη δεν έκανε η ΕΛΑΣ

Ακροδεξιές συμμορίες σπέρνουν, μετά τον τρόμο, και τον θάνατο σε ανυποψίαστους μετανάστες. Η εφημερίδα ΑΥΓΗ σήμερα με αφορμή τη δολοφονία του νεαρού Ιρακινού αναφέρει τουλάχιστον έντεκα ακόμη περιπτώσεις  επιθέσεων ακροδεξιών σε μετανάστες. Κι όμως η ΕΛΑΣ δεν προέβη ούτε σε μία σύλληψη ρατσιστή. Αντιθέτως επιδεικνύει σπουδή για συλλήψεις μεταναστών που δεν πληρούν τις τυπικές υποχρεώσεις.  
Ρατσιστικό αμόκ με θύματα μετανάστες σε Πειραιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Βόνιτσα, Κέρκυρα, Χαλκίδα.
Σαν κηλίδα απλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα το ρατσιστικό έγκλημα. Το Σαββατοκύριακο, με φόντο τις περιβόητες επιχειρήσεις «σκούπα» του «Ξένιου Δία», ακροδεξιές συμμορίες επιτέθηκαν, τραυμάτισαν και σε μια περίπτωση δολοφόνησαν μετανάστες.
Αιφνιδιασμένη η κυβέρνηση, η οποία μέχρι τώρα αρνιόταν τις προειδοποιήσεις των ανθρωπιστικών οργανώσεων για την έξαρση της ρατσιστικής βίας, υπόσχεται ότι θα ανακαλύψει τους δράστες για να τιμωρηθούν αμείλικτα και επιμένει στις «σκούπες» κατά των μεταναστών. Και να σκεφτούμε πως ο Ν. Δένδιας είχε απειλήσει με παραίτηση εάν δεν τον αφήσουμε απερίσπαστο στο… ευαγές έργο του!
Η Χρυσή Αυγή βαφτίζει προβοκάτσια των ΜΜΕ τα ρατσιστικά εγκλήματα και αδίστακτα καταφεύγει σε μαφιόζικες ερμηνείες για τη δολοφονία του νεαρού Ιρακινού.
Στο Facebook αυτοσυστηνόμενος ως μέλος της Χρυσής Αυγής, επιχαίρει για τη δολοφονία και απειλεί...

Ένα ακόμη θύμα των ρατσιστικών επιθέσεων.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
(Κάνετε κλικ στα μπλε υπογραμμισμένα)




* "Απρόκλητη ρατσιστική βία εναντίον εργαζομένων συμπολιτών μας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου Ανδ. Ξάνθος)




Δεν υπάρχουν σχόλια: