ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Κηδεύτηκε σήμερα η Σμυρνιά Βενετία Γκίκα, μητέρα του δημοτ. συμβούλου

Στη μνήμη της αείμνηστης Βενετίας Γκίκα.


Έφυγε πλήρης ημερών αφού είδε 11 εγγόνια και 3 δισέγγονα

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε στις 5 σήμερα απόγευμα Πέμπτης, από τον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής, στην Πάτρα, η νεκρώσιμη ακολουθία της Βενετίας Γκίκα, μητέρας του γνωστού οδοντίατρου και δημοτικού συμβούλου της παράταξης "Τώρα, για την Πάτρα" Τάκη Γκίκα, η οποία έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών και εμπειριών, στα 90 της χρόνια, έχοντας σκορπίσει αφειδώλευτα την αγάπη στους δικούς της και στους γύρω της. Η ταφή της σορού της έγινε στο δημοτικό Κοιμητήριο Αγ. Μηνά, στη Λεύκα Πατρών.
Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στη Σμύρνη το 1922 και με την καταστροφή της από τους νεότουρκους, ήρθε οικογενειακώς και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα από μωρό παιδί, αμέσως μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Είχε παντρευτεί τον Ιωάννη Γκίκα από το Τρίκορφο Δωρίδος με τον οποίο απέκτησε τέσσερα παιδιά: Την Γεωργία, τον Παναγιώτη οδοντίατρο και δημοτικό σύμβουλο Πατρέων, τον Χρήστο ιατρό - κυτταρολόγο και τον Μάριο φαρμακοποιό.
Κατά τη διάρκεια της ζωής της ευτύχησε να δει 11 εγγόνια και τρία δισέγγονα.
Παρόντες στην κηδεία της, μεταξύ άλλων, ήσαν ο δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της αχαϊκής πρωτεύουσας, Κώστας Μπουρδούλης, οι αντιδήμαρχοι Έργων, Βασ. Λοτσάρης, Διαχείρισης Μηχανικού Εξοπλισμού και Καθαριότητας, Αχ. Γεωργακόπουλος, Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Χρ. Λέγκας, ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Χαρ. Καρκούλιας, η βοηθός Δημάρχου Γιώτα Δροσοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλ. Γρηγόρης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρ. αντιδήμαρχος Αλ. Σκαρμέας, ο πρ. αντιδήμαρχος Γ. Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαΐας "Ο Αιμοδότης", Γ. Σιμιγιάτος, καθώς και πολλοί γείτονες της εκλιπούσας από τη συνοικία των Προσφυγικών, στην οποία διέμεινε. 
_____________________
Το Istologio απευθύνει τα συλλυπητήριά του στο φίλο και δημοτικό σύμβουλο, Τάκη Γκίκα, γιο της αείμνηστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: