ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Καταγγελίες για ευνοιοκρατική είσοδο υποψηφίου στη Σχολή του Λιμενικού

Ο ερωτών Θόδ. Δρίτσας.


Το θέμα στη Βουλή από το βουλευτή
Θόδ. Δρίτσα
«Έγκυρες καταγγελίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η ολοκλήρωση σκανδαλώδους ευνοιοκρατικής κατάταξης στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λ.Σ. - Ε.Α. του γιου στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού» υπογράμμισε με δήλωσή του ο βουλευτής Α' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Θ. Δρίτσας, που πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε αποτύχει στις εξετάσεις και δεν συμπεριλήφθηκε στους επιλαχόντες, «όμως, με αμφιβόλου νομιμότητας διαδικασίες ο αποτυχών... εκρίθη ως επιτυχών!»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κάλεσε τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Ναυτιλίας και τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να ελέγξουν άμεσα τη βασιμότητα των καταγγελιών επισημαίνοντας ότι «αν οι καταγγελίες ευσταθούν, το σκάνδαλο είναι μέγα, γιατί προσβάλλει την τιμή και την αξιοπρέπεια υποψηφίων σημαιοφόρων που... δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και συμμετείχαν στις εξετάσεις με την προσδοκία ότι θα κριθούν δίκαια».
Ο υποψήφιος δεν είχε περάσει τη βάση σε ένα από τα μαθήματα, κάτι που σημαίνει ότι θα απορριπτόταν η αίτησή του, όμως ζήτησε την αναβαθμολόγηση του γραπτού του και, όταν επιβεβαιώθηκε ο ίδιος βαθμός, προσέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια. Το διοικητικό Εφετείο έβγαλε θετική απόφαση για τον υποψήφιο, αλλά, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έγινε υπέρβαση της αρμοδιότητας του δικαστηρίου, αφού στην απόφαση οι δικαστές προχώρησαν επί της ουσίας σε κριτική της βαθμολόγησης του γραπτού. Στη συνέχεια η αρμόδια επιτροπή συνεδρίασε Σάββατο για να εγκρίνει τη νέα βαθμολογία που επιτρέπει στον υποψήφιο να μπει στη Σχολή Δόκιμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού.


Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: