ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Με εκβιασμό των συνταξιούχων θα πληρώσει τις συντάξεις του Αυγούστου η τριανδρία της συμφοράς

Από τους συνταξιούχους ζητούν προσέλευση στις ΔΟΥ, ενώ για τις συντάξεις τους εκβιάζουν!


Για τον Αύγουστο το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα δανειστεί 240 εκ. ευρώ

Πάλι στην μέγγενη του εκβιασμού βάζουν τους συνταξιούχους, απειλώντας τους ότι εάν δεν πάρει το δάνειο από την Τρόικα η εσωτερική Τρόικα που μας κυβερνά δεν θα καταβάλουν συντάξεις.
Η αναισθησία των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη ξεσπά στους συνταξιούχους, που επί 35ετία στη ζωή τους κατέβαλλαν κρατήσεις από το μισθό τους με την υπόσχεση ότι θα εξασφαλίσουν τα γεράματά τους. Μάλιστα σε αυτή την υπόσχεση εγγυητής ήταν το ελληνικό κράτος και οι κυβερνήσεις πότε του ΠΑΣΟΚ και πότε της ΝΔ.
Τώρα όλα αυτά τα θεωρούν άγραφο χαρτί και με θράσος είναι σαν να λένε στους συνταξιούχους ή καθόσαστε καλά και εγκρίνεται την εγκληματική Μνημονιακή πολιτική μας ή σας πετάμε στον Καιάδα.
Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εργασίας, συνολικά 240 εκατ. ευρώ θα δανειστεί το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και αυτόν τον μήνα από ταμειακά διαθέσιμα του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και του ΤΑΠ-ΔΕΗ, προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει συντάξεις.
Τον «εσωτερικό» δανεισμό ενέκρινε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γ. Βρούτσης, ανάβοντας το πράσινο φως για την εκταμίευση από την ΤτΕ 200 εκατ. ευρώ από τα διαθέσιμα του ΕΤΕΑ, συν 40 εκατ. ευρώ από το ΤΑΠ-ΔΕΗ για το διάστημα από τις 20 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: