ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Συνέντευξη για τα δυσμενή οικονομικά του Δήμου Πατρέων από το Γ. Δημαρά

Φωτογραφία Αρχείου, Γ. Δημαράς με Γ. Σιγαλό και πρόεδρο Δ.Σ. Μπουρδούλη


Αντίδραση κατά της κυβερνητικής Τρόικας μετά από αυτή του Λαζουρά

Ο Δήμαρχος Πατρέων  Γιάννης Δημαράς, θα παραχωρήσει σήμερα (Τετάρτη) στις 12.30 το μεσημέρι, συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, παρόντων και των αντιδημάρχων, με θέμα τα οικονομικά του Δήμου, μετά τις περικοπές των τακτικών πόρων, από την κυβέρνηση.
Χθες σε σχετική ανάρτησή μου, αναφερόμουν στο καυτό θέμα των οικονομικών των Δήμων. Επισήμανα ήδη την τοποθέτηση του Δημάρχου Καλαβρύτων, Γ. Λαζουρά, ότι καμία εξυπηρέτηση υποχρεώσεων προς  τους πολίτες δεν θα μπορέσει να καλύψει ο Δήμος μετά τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα που λαμβάνει η κυβερνητική τριανδρία των Μνημονίων. 
Στο ίδιο μήκος κύματος θα κυμανθεί και ο Γιάννης Δημαράς, που από πληροφορίες που έγιναν γνωστές, είχε συνάντηση με κυβερνητικό στέλεχος στην Αθήνα προ ημερών και εισέπραξε την ίδια κρυάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: