ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Με ολίγη από τυπικές συναντήσεις θα περάσει την ΔΕΘ ο Σαμαράς φέτος

Μεγαλεία άλλων εποχών που έταζε λαγούς με πετραχήλια.

Αποφεύγει να εκτεθεί στις κινητοποιήσεις που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ
 Με ολίγη από τυπικές συναντήσεις με τους παράγοντες της ΔΕΘ και με λιτότητα προς τους παραγωγικούς φορείς, θα περάσει την επίσκεψή του στην συμπρωτεύσουσα ο Αντ. Σαμαράς.
Που τα μεγαλεία άλλων εποχών που ως αξιωματική αντιπολίτευση έβγαζε δεκάρικους υπέρ των συμφερόντων των παραγωγικών τάξεων. Και επί προσθέτως του έχουν γίνει γνωστές οι προετοιμασίες του ΣΥΡΙΖΑ για να τον υποδεχθούν οι εργαζόμενοι με τις τιμές που του πρέπουν, δηλαδή την είσπραξη της λαϊκής αποδοκιμασίας για τα μέτρα υπέρ των τοκογλύφων-δανειστών και κατά των εργαζομένων και συνταξιούχων. Γι αυτό και αποφεύγει σαν τον διάβολο το λιβάνι.
           Έτσι κατά το alterthess.gr, χωρίς εξαγγελίες θα γίνει φέτος η επίσκεψη του Πρωθυπουργού και κλιμακίου της κυβέρνησης στη, Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Σύμφωνα δε, με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο πρωθυπουργός το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους απαραίτητα αρμόδιους υπουργούς, θα συναντηθεί με τους τρεις φορείς που συνενώνονται (ΔΕΘ- Helexpo- ΟΠΕ) και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Δηλαδή, όπως προαναφέραμε, το πρόγραμμά του δεν θα περιλαμβάνει ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ούτε  συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: