ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Η κρίση υπονομεύει τον καθιερωμένο ρεμβασμό του Δεκαπενταύγουστου

Προσεύχεται για το Μνημόνιο και προσφέρει το τάμα του!

Στόχος Σαμαρά η επιμήκυνση του Μνημονίου για να διευκολύνει Βενιζέλο και Κουβέλη

Η κοινωνική απόγνωση από την οικονομική κρίση υπονομεύει φέτος τον καθιερωμένο ρεμβασμό του Δεκαπενταύγουστου. Αυτές τις μέρες η κυβερνητική Τρόικα λαμβάνει αποφάσεις που θα παρουσιαστούν στο τέλος του μήνα, όταν θα επανέλθει στη χώρα η Τρόικα εξωτερικού. Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς συμπεριφέρεται ολοένα και περισσότερο σαν να προεδρεύει κυβέρνησης της Δεξιάς.
Εμφανίζεται αποφασισμένος να επιβάλει τα αιματηρά μέτρα περικοπών 11,5 δισ. ευρώ, που, με την επιδείνωση της ύφεσης, θα αυξηθούν. Ο κ. Σαμαράς επικαλείται τις τελευταίες μέρες τη "βοήθεια της Παναγιάς". Μοιάζει όμως σαν να έχει κάνει τάμα στην καγκελάριο Μέρκελ, με την οποία θα συναντηθεί την Παρασκευή 24 Αυγούστου.
Ο στόχος της επιμήκυνσης του υφεσιακού Μνημονίου θα προβληθεί ως φύλλο συκής, ώστε Βενιζέλος και Κουβέλης να κρατήσουν για αργότερα τις όποιες διαφωνίες τους και να συναινέσουν ακόμη και σε μέτρα εκτός του πλαισίου κυβερνητικών δεσμεύσεων, όπως η εφεδρεία στο Δημόσιο και οι οριζόντιες περικοπές συντάξεων και μισθών.

* Θέμα ημερών η οριστικοποίηση του "πακέτου" μέτρων που θα πλήξουν μισθούς, συντάξεις και μικρομεσαίους και θα εκτοξεύσουν την ανεργία.
* Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
* Ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν να έχει κάνει τα μέτρα τάμα στη Μέρκελ, με την οποία θα συναντηθεί την άλλη Παρασκευή.
* Βενιζέλος και Κουβέλης, παρά τις εσωκομματικές διαφωνίες, ακολουθούν. Ύψιστος στόχος τους η εφαρμογή του καταστροφικού Μνημονίου, με το "τυράκι" της επιμήκυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: