ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Φώτης Κουβέλης αμυνόμενως σθεναρώς και κατά μετεωρολογικών φαινομένων!

Ακόμη και τα βουνά της Βολιβίας θ' ανέβει για να μην περάσουν τα μετεωρολογικά μέτρα!


Η ΔΗΜΑΡ αντιστέκεται και ζητά ισοδύναμα μέτρα!
 Τουλάχιστον στην ριζοσπαστική αριστερά δεν χάνουν το χιούμορ τους. Και κατά πως συνηθίζει να λέει φίλος του blog προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ της Αχαΐας, εκείνο που προσέχουμε είναι «να μη μας κλέψουν και το χαμόγελο. Φτάνει η αρπαγή του μέλλοντος των παιδιών μας, που κατάντησαν μετανάστες».
Διαβάστε το παρακάτω σκωπτικό σχόλιο, αστρολογικού χαρακτήρα, που αλίευσα από το αριστερό πόρταλ left.gr και θα καταλάβετε.

«Στο αποκορύφωμά τους με 100 πεφταστέρια ανά ώρα αναμένεται να φτάσει το φαινόμενο των Περσειδών, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Αυγούστου. Στο φαινόμενο προβάλλει σθεναρή αντίσταση η ΔΗΜΑΡ και ο πρόεδρός της Φώτης Κουβέλης.
 Οι Περσείδες, οι διάττοντες αυτοί αστέρες, εμφανίζονται κάθε Αύγουστο στους ουρανούς του πλανήτη. Η “βροχή” των αστεριών θα είναι ορατή, αν κοιτάξει κανείς στον ουρανό σε κατεύθυνση βορειανατολική - και εφόσον δεν υπάρχουν σύννεφα.
Στο φαινόμενο αυτό προτίθεται να αντισταθεί η ΔΗΜΑΡ, η οποία δεν δέχεται την πτώση των αστέρων και ζητεί ισοδύναμα μέτρα! Αναμένεται δήλωση του Φώτη Κουβέλη!
Οι Αντώνης Σαμαράς και Γιάννης Στουρνάρας έχουν βέβαια ήδη συμφωνήσει με την Τρόικα να μας πέσει ολόκληρος ο ουρανός στο κεφάλι...
Σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό του κόμματος της ΔΗΜΑΡ, αν αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την παραμονή μας στο ευρώ, θα γίνει δεκτό ως μέτρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: